• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

TURNUVANIN FENOMENİ ADD EFSANELER

Çivril Belediyesi ve Çivril Kaymakamlığı tarafından düzenlenen köyler ve kurumlar arası voleybol turnuvasında ADD Efsaneler takımı şampiyonluğa koşuyor.
Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvada favori takım olarak gösterilen ADD Efsaneler takımı oynağı üç maçı da kazanarak çeyrek final oynamaya hak kazandı. Oynadığı ilk üç maçı rakiplerine set vermeden kazanan ADD Efsaneler dün akşam oynadığı çeyrek final maçında Emirhisar İlkokulunu 3 – 1 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Perşembe günü oynanacak yarı final maçından sonra finale çıkması kesin görülen ADD Efsaneler takımının idari sorumlusu Ali Şahan, “Turnuva başlarken takım olarak kendimize güveniyorduk. Ancak bizden çok iyi rakiplerin olduğunun da farkındaydık. Ancak bu turnuvada başarılı sonuç çıkarmaya takımca inandık. Bu inancımızı gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
ADD FORMALARIYLA, PANKARTLARIYLA TURNUVANIN FENOMENİ
İlk maçlarında sırtlarında Atatürk’ün doğum yılı ve ölüm yılı rakamlarını içeren formalarıyla turnuvaya başlayan ADD Efsaneler takımı tüm taraftarların gönlüne taht kurdu. Daha sonra tribünlerde açılan Atatürk’ün “ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünün yazılı bulunduğu pankart diğer seyirciler tarafından alkışlandı. Takımın sözcüsü Kazım Kabak “önümüzdeki maçlarda yeni süprizlerle seyircilerin karşısına çıkacağız. Öncelikli hedefimiz Çivril’de sporun gelişmesi ve sevilmesi. Turnuvayı kimin kazanacağı önemli değil, önemli olan centilmence yapılan müsabakalar neticesinde güzel zaman geçirmek. Dileğim tüm sporcuların bizlerle aynı düşüncelerde olması. Öncelikle turnuvayı Turnuvanın hazırlanmasında emeği olan Çivril Kaymakamlığı ve Çivril Belediyesi’ne daha sonra katılan tüm takımlara şimdiden teşekkür eder, başarılar dilerim, Perşembe günü Saat:18.00’de oynanacak yarıfinal maçlarına tüm sporseverleri davet ediyoruz” şeklinde konuştu.



975 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası