• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Denizli’nin Diğer İlçelerinde Çivril’den Fazla Ne Var

Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan seçim çalışmaları nedeniyle ara verdiği haftalık basın toplantılarına kaldığı yerden devam ediyor. Hafta içinde basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendiren Başkan Aslan Çivril’e yapılan hizmetler hakkında yapılan eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını ve havada kaldığını iddia ederek “hizmet yok dediğiniz zaman, Çivril geri kaldı dediğiniz zaman bunu somut belgelerle ispatlamak zorundasınız. Yoksa sırf konuşmuş olmak için konuşursunuz ve laflarınız havada kalır” dedi.
Değerlendirmelerine geçen haftalarda bazı siyasilerin Çivril’e yapılan hizmetler hakkında sarf ettiği eleştirileri cevaplayarak başlayan Aslan “örnek verdikleri ilçelere bende gidiyorum. Acıpayam’a, Tavas’a gidince utanıyorum diyen arkadaşlara soruyorum. Oralarda olup ta Çivril’de olmayan ne var? Anlatsınlar bizde bilelim. Utanmalarına gerek yok söylesinler yapalım. Çivril’e bir şey yapılacaksa biz yapmaktan kaçmayız” dedi.
Çivril’in son yıllarda büyük bir değişim ve gelişim gösterdiğine vurgu yapan Başkan Aslan “Çivril geri kaldı diyenlere sormak istiyorum. Sürekli örnekler verdikleri çok gelişti dedikleri ilçelerde kaç konferans salonu var? Kaç kent konseyi merkezi var? Ne kadar yeşil alanı ne kadar ailecek oturulabilecek parkları var? Bunları söylesinler” dedi.2010 yılında kurulan ve aktif olarak Çivril’in idaresinde rol alan Çivril Kent Konseyinin kendine ait bir kültür ve toplantı merkezi olduğuna dikkat çeken Başkan Hakkı Aslan “Çivril Kent Konseyi Kültür Merkezi Denizli’nin hiçbir ilçesinde yok. Bunu yapan ilk ve tek ilçe Çivril. Diğer ilçelerin çevre yollarının güzelliğini görüp Çivril’den utananlar bu hizmet binaları ile gurur duysunlar. Çünkü bunlar Denizli merkez dışında hiçbir ilçede yok” şeklinde düşüncelerini belirtti.



850 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası