• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

YERLİ MALI HAFTASI ADINA UYGUN KUTLANACAK

TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI BAŞLADI. ETKİNLİK KAPSAMINDA BELEDİYEMİZ ÖNÜNDE ELMASUYU İKRAMI YAPILIYOR. 13 ARALIK CUMA GÜNÜ SAAT 10.00’DA İSE KAMEROĞLU KARDEŞLER CUMHURİYET İLKOKULUNDA GELENEKSEL YERLİ MALI HAFTASI ÖĞRENCİ VE AİLELERLE BİRLİKTE KUTLANACAK.
İlçemizde her yıl yerli malları haftasında önemli etkinlikler yapan belediyemiz bu yılda da halkımıza elma suyu dağıtacak ve adına uygun olarak kutlayacak. Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulunda öğretmen, öğrenci ve aileleriyle birlikte yapılacak olan geleneksel yerli malı haftası kutlaması tıpkı eski günlerde olduğu gibi kutlanacak.
Çivril Belediyesi’nin organize ettiği ve ulusal değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin unutulmaması için yapılacak olan etkinliğe okul öğrencileri de şiir, mani ve resimlerle katılacak. Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN yapılacak olan bu etkinlikle geleneklerimizi ve kendi üretimlerimizi sahip çıkmak, tüketim konusunda öğrencilere bilinç kazandırmak istiyoruz derken her yıl bir başka okulda bu tür faaliyetler yapmaya devam edeceğiz dedi.



686 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası