• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

CHP’li Gençler Şölende Buluştu

Çivril’de, CHP İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik şöleni büyük ilgi gördü.
Gençlik şölenine; Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, CHP Çivril İlçe Başkanı, il gençlik kolları başkanı, belde ve ilçe teşkilatı gençlik kolları ve CHP ilçe ve belde başkanları, CHP yönetimi ve partililer katıldı.
Çivril Kent Konseyi kültür merkezinde yapılan etkinlikte, gelen telgraflar okunmasından sonra konuşmalara geçildi. CHP Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Çelik yaptığı konuşmada, “Bizler yaklaşan yerel seçimler öncesinde sıkı çalışmalı ve partimizin hedefe ulaşması için gayret sarf etmeliyiz. Unutmayın partimizin tek bir mermisi kaldı. O da biz gençler. Gençler, parti içinde görev verilmesi beklenmemelidir. Çünkü vazifeye atılmak için içinde bulunduğumuz imkan ve şeraiti beklemek zorunda değiliz” diyerek, gençlerin çalışmalarına hız vermesini istedi.
Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan yaptığı konuşmada ise, “Çivril Belediye Başkanı olarak gençlerimizi kutluyorum. Bu tür etkinlikler düzenleyen gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimize minnettarım, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu da yaptığı konuşmada, Çivril Belediyesinin tekrar CHP’li olması için gençlerin de iyi çalışması gerektiğini söyledi. Mart 2014 de yapılacak mahalli seçimde yine Çivril’i alacaklarını söyleyen Çavuşoğlu, "kimse heveslenmesin" diye konuştu.
Program daha sonra canlı müzik ile devam ederken gençler çektikleri halaylar ile gönüllerince eğlendiler.



746 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası