• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

CHP Seçim Startını Verdi

CHP Çivril İlçe Başkanlığı 29 Mart 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerin
Startını verdi.
CHP Çivril İlçe Başkanlığı belediye başkanlıkları, il ve belediye meclis üyeliği adaylarını belirlemek için çalışmalarına başladı. İlçe binasında yapılan toplantıda, adayların hangi kriterlere göre belirleneceği tartışıldı.
1 Aralık Pazar günü yapılan eğilim yoklamasından sonra parti binasında bir toplantı yapan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan ve CHP ilçe yönetimi yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Parti binasında yapılan toplantıya CHP ilçe başkanı, Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, CHP Çivril belediye başkan aday adayı Mustafa Şahan ile belediye meclis üyesi aday adayları ile kasaba belediye başkanları ve partililer katıldı. Toplantıda, il ve belediye meclis üyelerinin belirlenmesi için görüş alıverişinde bulunuldu.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan aday belirleme süresi içerisinde demokratik davrandıklarını ifade ederek “Partimizde bugün 2014 yerel seçimleri belediye meclis üyelerimizi hangi yöntemlerle belirleyeceğimiz konusunda ilçe başkanı ve partili arkadaşlarımızla beraber fikir alışverişi yapıyoruz. Biliyorsunuz Türkiye’de tam olmasa bile tek demokrasinin uygulandığı parti CHP’dir. Diğer partiler gibi bizde atama ile belediye başkanı olmaz, belediye meclis üyesi olmaz. Bizde seçim esastır. İleri demokrasi deyip seçim yapmayan bir parti değiliz. Türkiye’ye inşallah CHP örnek olacaktır. Diğer partilerde bir gün genel başkanlarına bizde seçim yapalım diye, bizde görerek bir harekete başlarlar. Bugün aday belirleme sürecini tartışıyoruz” dedi.



743 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası