• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

CHP’NİN ADAYI HAKKI ASLAN

ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM HAKKI ASLAN ÖN SEÇİMİ KAZANARAK GÜVEN TAZELEDİ

2014 yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Çivril Belediye Başkan Adayını eğilim yoklamasıyla belirledi. CHP 2014 yerel seçimlerinde aday olacak ismi belirlemek için yaptığı eğilim yoklamasından Hakkı Aslan çıktı.
Vali Recep Yazıcıoğlu kültür merkezinde yapılan eğilim yoklamasında CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve Antalya Milletvekili Gürkut Acar ile Denizli CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’ da hazır bulunurken, CHP Uşak Milletvekili Dilek Atagün Yılmaz misafir olarak katıldı. Eğilim yoklamasında 2 aday yarıştı.
Adaylar yaptıkları konuşmalarda sandıktan kim çıkarsa çıksın kendisi aday seçilmiş gibi seçim çalışmalarına katılacağına söz verdi.
1046 üyeden 902’sinin oy kullandığı seçimde Hakkı Aslan geçerli oylardan 594’ünü, Mustafa Şahan 283’nü aldı. 25 oyun geçersiz sayıldığı seçimde üyelerin yüzde yetmişinin oyunu alan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, CHP'nin Çivril Belediye Başkan adayı seçildi.
Seçimden sonra bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, göreve geldiğimizden beri herkesin kendi kaderini kendisinin belirlemesi gerektiğini savunuyorduk. Bugün burada Çivril yaptığı eğilim yoklaması ile kendi kaderini belirledi. Herkese hayırlı olsun” dedi.
Eğilim yoklaması sonucunda adaylığı kazanan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan ise, “burada parti kardeşliği ölçüleri içerisinde parti içi demokrasi yarışı yaptık. Bu parti içi yarış her zaman olacaktır. Bu yarışta kaybeden de yoktur, kazanan da yoktur. Partimizin kazanması için çaba gösterilmiştir. Bu çabayı benim kadar gösteren Mustafa kardeşime de teşekkür ediyorum. Yarın sabahtan itibaren hep birlikte 30 Mart için çalışmaya başlıyoruz söz mü?” Diye partililerine sordu. Partililer “el ele, kol kola, omuz omuza” sloganları ile salonu inletti.



1301 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası