• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ADD’ye Anlamlı Hediye

Çivril 30 Ağustos Gazetesi Sayfa Editörü ve Foto Muhabiri Ali Şahan ADD Çivril Şube Başkanı Nuri Özen’i ziyarete ederek “1923’den Günümüze Milli Bayramlar” albümü hediye etti.
Nuri Özen’i makamında ziyaret eden Ali Şahan son dönemlerde yasaklanmaya çalışılan milli bayramların unutulmaması gerektiğini belirterek “milli bayramlar millet olmanın en büyük sonucudur” dedi.
Özel olarak basılan ve sınırlı sayıda olan ‘1923’den Günümüze Milli Bayramlar’ albümünü ADD Çivril Şubesine hediye ederek derneğe gelen üyelerin de bu eşsiz eserden faydalanmalarını amaçladıklarını belirten Şahan “bu eser Türkiye’de sınırlı sayıda ve özel olarak basıldı. Albümde 1923 yılından bugüne kadar milli bayramların kutlama törenlerinin gazete kupürlerine nasıl yansıdığı anlatılıyor” dedi. ADD Çivril Şube Başkanı Nuri Özen böyle eşsiz bir eseri ADD kütüphanesine hediye ettiği için Ali Şahan’a teşekkür ederek “bu nadide eseri derneğimizin kütüphanesine bağışlayarak büyük bir erdem gösteren Ali Şahan kardeşimize teşekkür ederiz. Bu eşsiz eser 1923 yılından bu güne kadar kutlanan milli bayramların nasıl coşkulu nasıl sevinçle kutlandığının belgesidir” dedi.



1414 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası