• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

“Sandıktan Cumhuriyet Halk Partisi Çıktı”

2014 yerel seçimlerinde CHP adına yarışacak belediye başkan adayını belirlemek için Pazar günü yapılan eğilim yoklamasından sonra basın mensupları ile bir araya gelen ve durum değerlendirmesi yapan Meclis üyesi aday adayı Mesut Yiğit eğilim yoklamasının demokrasi adına önemli bir adım olduğunu belirterek “sandıktan galip çıkan CHP oldu” dedi.
Belediye Meclis Üyesi aday adayı Mesut Yiğit aday belirleme sürecinde yaşanan eğilim yoklamasının parti demokrasinin gelişmesinde önemli bir etken olduğunu belirtti. Parti içi demokrasinin uygulanması ve geliştirilmesinde eğilim yoklamalarının önemli bir yere sahip olduğunu belirten Yiğit “bu hafta sonu Çivril’de gerçekleştirdiğimiz eğilim yoklamasında CHP için önemli bir yere sahip olan demokrasi tam anlamıyla teşekkül etmiştir. Üyelerimizin oyları ile 2014 yerel seçimlerinde parti bayrağını taşıyacak adayımızı belirlediğimiz eğilim yoklaması ile diğer partilere de bir demokrasi dersi vermiş olduk. Üyelerin fikirlerinin tecellisi olan sandık sonuçları 2014 seçimlerinde CHP’yi başarıya götüren en önemli araç olacaktır” dedi. Yapılan eğilim yoklamasından sonra çıkan sonucun bir adayın kazanması diğerinin kaybetmesi şeklinde yorumlanmasının yanlış olduğunu belirten Yiğit “parti içi demokrasinin en iyi ortaya çıktığı eğilim yoklamamızın sonuçlarını bir aday kazandı diğeri kaybetti şeklinde yorumlamak yanlış olacaktır. Bu eğilim yoklamasının kaybedeni yok. Kazanı ise CHP” dedi.
Sıralama Farketmez Her Şartta Çalışırım
Yiğit sıralamaya göre çalışma stratejileriniz değişecek mi? Sorusuna “belediye meclisi adaylığında birinci sırada olsam da son sırada olsam da hatta aday gösterilmesem de Cumhuriyet Halk Partisi için canla başla çalışmalarıma ara vermeden devam edeceğim” dedi.



1147 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası