• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL VOLEYBOL ŞENLİĞİ BAŞLADI

TOPLAM 44 MÜSABAKA, 17 TAKIM VE 170 SPORCU SPOR YAPMANIN TADINI ALACAK.
ÇİVRİL BELEDİYESİ VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI. TOPLAM 17 TAKIMIN MÜCADELE ETTİĞİ TURNUVA İLÇEDE HEYECAN UYANDIRDI. 17 TAKIMDA 170 SPORCUNUN SALONDA SPOR YAPACAĞI TURNUVAMIZDA TRİBÜNLER DE MAÇLARIN HEYECANINI YAŞAYACAK.
28 Kasım Perşembe günü çekilen kurada ilçe merkezi ve çevreden toplam 17 takım turnuva kura çekimine katıldı. İlginin yoğun olduğu kura çekiminden sonra başkan İbrahim Hakkı ASLAN ve ilçe Kaymakamı Orhan BURHAN, turnuva açılışına birlikte katıldı. Kaymakamımız Orhan Burhan açılışta her iki takıma ve tüm takımlara başarılar dilerken; “Geçtiğimiz yıl bu turnuvayı biz yapmıştık. Bu yıl belediyemiz bu organizasyonu sahiplendi. Turnuvayı kimin yaptığı değil, önemli olan sizlerin spor yapması. Şimdiden her katılan takıma başarılar dilerim.” Dedi.
Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN da katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti belirtirken Çivril spor ve kültür konularında sınıf atlamıştır. Faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Katılan köy, kasaba ve kurum takımlarına başarılar dilerim dedi.
Toplam 17 takımın katıldığı turnuvaya köylerden altı, kasabalardan iki ve ilçe merkezimizden de dokuz takım katılım gösterirken toplam 170 sporcu sahaya çıkacak.
4 grupta tek devre lig mücadelesi verecek takımlar arkasından çapraz eşleşmelerle çeyrek final, yarı final, üçüncülük ve final müsabakaları yapacak. Turnuva 28 Aralık Cumartesi günü yapılacak final karşılaşmalarıyla tamamlanacak.
İLK GÜN A GRUBU KARŞILAŞMALARI
İLK GÜN A GRUBUNDA KOÇAKSPOR ÇITAK EMEKTARSPORU 3-1, ADD EFSANELER İSE TARIMSPORU 3-0 YENEREK TURNUVA BAŞLAMIŞ OLDU.

 ADD Efsanelerden

anlamlı mesaj
Maça 1881 ve 1938 tarihlerini tamamlayan formalarla çıkan ADD Efsaneler takımı taraftarlar tarafından büyük alkış aldı. Takım sözcüsü Kazım Kabak bu turnuvanın spor severler adına yapılmış büyük ve güzel bir organizasyon olduğunun altını çizerek, “biz Atatürk’ün ‘ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklı olanını severim’ sözünü kendimize ilke edinmiş sporcular olarak bu turnuvaya katıldık. Centilmenlik kuralları çerçevesinde Türk Sporuna yakışır müsabakalarla dolu bir turnuva olmasını diliyoruz” dedi. Seyircilerin salonu neredeyse doldurduğu bir ortamda başlayan turnuvaya bu yıl ilginin yüksek olduğu gözleniyor.



1170 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası