• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL HÜKÜMET KONAĞI YENİDEN YAPILACAK

Çivril Hükümet Konağına yapılan incelemeler sonucu oturulamaz raporu çıkınca, yıkılıp yeni bir hükümet konağı yapılacak.
Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, uzun süredir incelettiğimiz hükümet konağı, çürük oturulamaz durumdan güçlendirilmesi mümkün olmadığı için yenisinin yapımına karar verdik dedi. 2009 yılında yapılan yapı denetim kontrollerinde depreme dayanıksız olduğu yönünde rapor verilen Çivril Hükümet Konağının yenisinin yapılacağı belirtildi. 2014 yılı yatırım planına alınan yeni hükümet konağının yıkılacak olan eski binanın yerine yapılacağı kaydedildi.
Adliye Binası Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, İlçe Seçim Müdürlüğü, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın da hizmet verdiği Hükümet Binasının yılbaşından sonra yıkımına başlanacağı ve yeni binanın ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak en kısa zamanda yapımına başlanarak hizmete açılacağı ifade edildi.
Yıkım ve yeni binanın yapım aşamasında ise dairelerin nerede hizmet vereceğine toplanacak kurul tarafından karar verilecek.



2163 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası