• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Gürcan Güven istifa etti

Gürcan Güven istifa etti

Çivril Devlet hastanesi başhekimi Dr. Gürcan Güven 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Çivril belediye başkan adaylığı için Devlet Hastanesi başhekimliği görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Dr. Gürcan Güven, Çivril Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa ederek Ak parti’den halka hizmet için aday olduğunu söyledi.

Uzun yıllar Çivril’de doktor olarak hizmet verdiğini ve yaklaşık 2 yıldır da Çivril’de başhekimlik yaptığını belirten Dr. Güven “Hastanede vatandaşlara hizmet verdiğim, görev süresi içerisinde tüm bölge halkına 24 saat hizmet ettim. Çivril halkının sağlık alanındaki sorunlarını çözme noktasında önemli çalışmalar yaptım, bu aşamada daha iyi ve etkin hizmet verebilmek için Çivril beleidye başkanlığına talibim” dedi.

30 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimlerde Ak parti’den aday olacağını ifade eden Gürcan Güven, “ Çivril’in sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal yapısını çok yakından biliyorum. Sorunların ancak elbirliği içerisinde takım ruhu ile çözülebileceğine inanlardanım. Bu doğrultuda her türlü bilgi birikim ve deneyim sahibi olduğumu düşünüyorum. Ayrıca bize güvenen tüm Çivril halkına layık olmaya çalışacağım. Projelerimi önümüzdeki günlerde açıklayacağım” diye konuştu



1341 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası