• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÇİVRİL CHP SANDIK İSTEDİ GENEL MERKEZ TAMAM DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril’de kamuoyu yoklaması ile adayını belirleyeceği haberinin kesinleşmesinden sonra Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan ve Cumhuriyet Halk Partililer demokrasi için imza kampanyası başlattı.
Kampanya sürecinde Hakkı Aslan’ın “kamuoyu yoklamasının sonucunda beni aday gösterseler bile sandık koyarak demokratik bir şekilde belediye başkanı adayını belirleyeceğiz” şeklinde konuşması partililer tarafından takdirle karşılandı.
20 Kasım günü Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplantısının ardından CHP Denizli İl Başkanlığına çekilen faxla Çivril’de ön seçim yapılacağı haberi geldi.
Başkan Aslan bu haberin ardından yaptığı açıklamada “demokrasi kazandı” dedi. Başkan Aslan seçimlerin ancak ve ancak tüm parti üyelerinin katılımı ile yapılacak ön seçimin ardından kazanılabileceğini vurgulayarak “Çivril'de Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adaylığının,Bütün Üyelerin Oy Kullanma Sureti İle Belirlenmesi Kararı Alınmasında Gayret Ve Çaba Gösteren Tüm Hemşerilerimize, Partililerimize CHP il Yönetimine,CHP Denizli Milletvekillerimize ve CHP MYK Üyelerine Şahsım Ve Çivril Adına, DEMOKRASİ Adına Teşekkürlerimi Sunarım.
Karar Çivrilimiz İçin Hayırlı Uğurlu Olsun" dedi.



1095 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası