• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril Belediyesi’nden Öğrencilere Yangın Kursu

Çivril Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ilköğretim okulları öğrencilerine yangın söndürme eğitimi veriyor. Belediye İtfaiye Müdürlüğü, yangın konusunda çocukları bilinçlendirmek amacıyla başlattığı çalışmaları sürdürüyor.
Kadir Kameroğlu İlkokulunda okulda eğitim gören 320 öğrenci ve 14 öğretmen ve personele yangın tüpleri ve yangında kullanılan malzemeler tanıtıldı.
Öğrencilere yangın çıkmaması için neler yapmaları gerektiği ve olası yangınlarda aramaları gereken telefon numaralarını öğreten itfaiyeciler, Temsili olarak çıkardıkları yangını söndürürken, yangın tüpü kullanmayı da öğretti.
İlçedeki okullarda öğrencilere yönelik yangın, doğal afetler ve müdahale konularında eğitimler vermeye devam edeceklerini belirten Belediye Zabıta Amiri Erdal Aydemir, “Çivril Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak yangın tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili olarak bir bilgilendirme tatbikatı düzenledik. Çivril’de bu tür tatbikatlarımız devam edecek. Bu tatbikatta, öğrencilere yangın söndürme cihazlarını kullanmayı gösterdik. Diğer okullarımızda da bu tatbikatlarımız devam edecektir” dedi.



1007 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası