• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Ömerköy’lü Genç Dünyayı Dize Getirdi

29 Ekim - 3Kasım tarihleri arasında Kıbrıs’ta gerçekleştirilen ISKA Federasyonu Dünya Kick Boks Şampiyonasına katılan Ömerköy’lü Sporcu Özkan Öz genç erkekler de dünya şampiyonu oldu.
Beş gün süren turnuvada Alman, İtalyan, İngiliz, Fransız ve Rus rakiplerini yenerek şampiyon olan Öz “bana destek olanların yüzünü kara çıkartmadım. Elimden tutulursa dövüş sporlarında ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim” dedi.
İki yıldır kick boks yaptığını ve bu sporu Lokomotif 20 Spor Kulübünde öğrendiğini belirten Özkan Öz “iki yıl önce Birol Hocam sayesinde bu spor ile tanıştım ve profesyonel olarak yapmaya başladım. İki yıllık çalışmanın sonucunu katıldığım turnuvada altın madalya alarak aldım. Bundan sonraki hedefim Türk Milli Takımı ile müsabakalara katılarak ülkemi en iyi şekilde temsil etmek” dedi. Turnuvaya katılmak için büyük maddi sıkıntılar çektiğinide belirten Öz “Kıbrıs’a gitmek, beş gün orda otelde konaklamak kolay değil. Kendi imkânlarımla Kıbrıs’a gitmem imkansızdı bu konuda bana yardımcı olan başta Birol Hocama ve sponsorum Uşak’lı İşadamı Hüseyin Keskin abime çok teşekkür ederim” dedi.
60 ülkeden 2000 sporcunun katıldığı turnuvaya dört sporcu ile katılan Çivril Lokomotif 20 Spor Kulübü turnuva sonunda iki altın bir gümüş madalya alarak turnuvayı toplamda 3 madalya ile tamamladı.



1286 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası