• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

“DAHA GÜZEL BİR ÇİVRİL İÇİN ADAY OLDUM”

CHP Çivril Belediye Meclis üyesi aday adayı Mesut Yiğit Çivril basını ile yemekte bir araya gelerek gündem değerlendirmesi yaptı. Sıcak ve samimi bir ortamda gelişen buluşmada bir konuşma yapan CHP Meclis aday adayı Mesut Yiğit, 2014 yerel seçimleri ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.
Çivril basını ile on beş günlük periyotlarda bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Yiğit “daha yaşanabilir bir Çivril için aday oldum. Belediyecilik önemli bir konu. Çivril’de Belediyeciliği Hakkıyla yapmak Çivril’e en büyük hizmettir” dedi.
Konuşmasında Çivril Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığı sürecine girdiğimden itibaren bütün ilişkilerimi hem insani, hem de demokratik açıdan sürdürerek geldim diyen Yiğit “Biz yerel yönetimlere adayız, ama doğal olarak bu yerel yönetimler, sadece tek başına belediye, belediyenin var olan personeli, oradaki projeler, programlar, altyapılar, teknik konular değil; aynı zamanda, kenti daha çağdaş, daha demokratik, daha katılımcı, daha şeffaf, yaşanabilir bir Çivril yapmaktır. Bunu yapmak istiyorsak eğer buna talipsek, bütün grupları, bütün meslek ve kitle örgütlerini bu sürece katarak yapmamız gerekiyor. Çivril’e talipsek Çivril’i yönetmek istiyorsak Çivril’e bir şeyler katmak istiyorsak bunu hep birlikte yapmalıyız” dedi.
El etek öperek değil Mesut Yiğit olarak aday oldum
Aday adaylığı sürecinde fikir alışverişinde bulunduğu dostları olduğunu ve bu yola çıkarken büyüklerinden destek aldığını da belirten Mesut Yiğit CHP’den meclis üyeliği için aday olmaya karar verdiğimde fikirlerine ve görüşlerine değer verdiğim insanlarla oturup fikir alışverişi yaptım. Büyüklerimle oturup konuştum ondan sonra bu yola çıktım. Aday olurken hiç kimsenin yönlendirmesiyle değil kendi düşüncelerimle yola çıktım. Yola çıkarken onun adamı bunun destekçisi olarak değil CHP’nin Meclis üyesi olarak yola çıktım. El etek öperek değil Mesut Yiğit olarak aday oldum” dedi.
Farklı görüşler rekabet değil hizmet etmeli
CHP içindeki gruplaşmanın partiye zarar verdiğinin de altını çizen Yiğit “parti içinde farklı görüşlerdeki arkadaşların olması çok doğaldır. Önemli olan bu farklılıkların ortak bir noktada buluşarak bunu CHP adına hizmet etme sevdasına dönüştürebilmektir. Ben yapı olarak, kişisel olarak, yaşam tarzı olarak, parti içinde demokratik olarak mücadele eden tüm grupları sevgi, kardeşlik, barış temelinde çağdaş, demokratik, katılımcı bir anlayışla birleştirerek, bu kenti daha çok yaşanabilir bir kent haline getireceğimize inanıyorum. İşte bu nedenle adayım” dedi.



1222 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası