• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Belediyenin Filleri İş Başında

Çivril Belediyesi temizlik işlerinde kullanmak üzere iki adet vakumlu süpürge aldı.
Belediye Başkanı Hakkı Aslan, kenti daha temiz ve yaşanılır kılmak için temizlik hizmetlerini modern ve çağdaş ekipmanlar ile destekleyerek zenginleştirdiklerini söyledi.
Süpürgeyi ilk olarak belediyenin önünde deneyerek test eden Belediye Başkanı Hakkı Aslan, süpürgenin oldukça pratik olduğunu söyleyerek; “Mini vakumlu süpürge hem zamandan, tasarruf ettiriyor hem de, vatandaşları rahatsız etmeden, toz çıkarmadan sokakları temizliyor” dedi.
Tek kişi tarafından kullanılan ve vakumlu sistemle çalışan temizlik makinesi alan belediye, artık kaldırımları, ağaç diplerini, kaldırım boşluklarını çöpten, ağaç yapraklarından ve yollara atılan kağıt ve benzeri artıklardan bu yöntemle temizleyecek. Küçük bir motorla çalışan ve arkasında da çöp torbası bulunan araç, evlerde kullanılan elektrikli süpürgeyi andırıyor.
Her geçen gün, ilçenin daha temiz bir görünüme sahip olduğunu ifade eden Başkan Aslan “Vakumlu süpürge aracımız özellikle yayaların yoğun olduğu alanlarda, kalabalık meydanlarda, merkez çarşı da, meşrubat kutuları, toz, sigara izmaritleri ve yiyecek, içecek ambalajları gibi çöpleri hızlı bir şekilde ortadan kaldırır. Hortumu sayesinde ulaşılmayan yerler kolaylıkla temizleniyor. Yeni aracımız ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu. 240 litre çöp haznesi kapasiteli olan makine, 20 litre benzin ile yaklaşık 15-20 saat çalışma özelliğine sahip.



846 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası