• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ZİYARET ETTİ

CHP’li gençler Başkan Aslan’ın Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Çelik ve üyeler, Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ı ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Çelik, üyelerle birlikte Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinin amacının Başkan Hakkı Aslan nezdinde bütün Çivrillilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak olduğunu belirten Çelik, CHP’li gençler olarak sonsuza kadar Cumhuriyet’e sahip çıkacaklarını söyledi.
CUMHURİYETE EN ÇOK GENÇLER SAHİP ÇIKMALI
Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan ise gençlerin bu ziyaretinin Cumhuriyet’i anmak ve anlamak adına önemli olduğunu belirtti. Cumhuriyeti korumanın ve gelecek nesillere taşımanın öneminin her geçen gün arttığını dile getiren Aslan, bu sorumluluğun ise en çok gençlere düştüğünü söyledi. Aslan, “Cumhuriyeti yüceltmenin, çağdaş ve ilerici bir toplum yaratmanın sorumluluğu hepimizin üzerindedir. Bu doğrultuda ulus olarak ortak hedefimiz Mustafa Kemal’in devrimlerine, ilkelerine, inancına, sonsuza kadar sahip çıkarak Türkiye Cumhuriyeti’ni her zaman korumaktır” dedi. Ziyarete katılan gençlerin içinde bayanların yoğunlukta olmasının kendisini daha da sevindirdiğini belirten Başkan Aslan “Gençlerimizin aktif bir şekilde siyasette bulunmaları gelecek nesiller adına çok umut verici. Gençlerin içinde bayanların olması ayrıca daha da sevindirici. Gençler, özellikle de genç bayanlar Çivril için Denizli için Türkiye için çok önemli. Çağdaş, aydınlık yarınlar için gençlerimize ve bayanlarımıza güveniyorum” dedi. Yaklaşık bir saat süren ziyarette yerel yönetimler konusunda görüş alışverişinde de bulunuldu.



757 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası