• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

“HİZMET İÇİN HAZIRIM”

Ak Parti Çivril Belediye Başkanı Adaylığı için ilk müraacat İbrahim Savaş Varlıklar’dan geldi.
Savaş Varlıklar 23 Ekim 2013 Çarşamba günü Ak Parti İlçe Binasında gerçekleştirilen programla kamuoyuna aday adayı olduğunu resmen duyurdu.
Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Çelik, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Ateş, Ak Parti Kadın Kolları yöneticileri, Ak Parti Gençlik Kolları yöneticileri katıldı ve partililer katıldı.
İlçe Başkanı Ümit Çelik’in yaptığı açılış konuşmasından sonra söz alan Savaş Varlıklar 2004 yılında İzmir’in Konak ilçesinde siyasi hayata atıldığının altını çizerek, en alt kademeden başlayarak kısa zaman içerisinde Konak İlçesi yönetim kuruluna kadar yükseldiğini belirtti. 2007 genel seçimlerinden sonra İzmir İl Genel Meclisi üyeliği ve meclis üyeliği tekliflerini reddettiğini ve memleketi Çivril’e döndüğünü belirten Varlıklar; “Güzel ilçem Çivril’de yaşamaya başladım. Hiç bir zaman siyasi hırs, makam ve mevkii peşinde olmadım. Sadece Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgim ve sadekat duygum ile Ak Parti’de her zaman gönüllü olarak ailecek hizmet verdik. Şu an karşınızda bir Ak Partili olarak ve bu parti teşkilatında her zaman bir nevher hizmet etmekten guru duyan bir İsmail Savaş Varlıklar bulunmaktadır.
Çivril’e hizmet secdasının Hacı Mustafa Kamer ile başladığnı ve bu sevdanın babası Ziraat Teknisyeni Hüseyin Varlıklar ile bu topraklarda devam ettirdiklerini ve daha sonra da Kamer Ailesi ile zirveye ulaştığını belirten Savaş Varlıklar “bu hizmet yolculuğunda benim de bir nebze çabam olursa ki olacaktır, Çivril’e hizmet sevdamız bizimle de en üst seviyeye ulaşacaktır” dedi.
Ak Parti’nin ilk resmi adayı Savaş Varlıklar ilçenin nüfusunun giderek arttığını daha iyi hizmete, teşviğe ve kalkınmaya ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
Torağa bağlılık, siyasette dürüstlük ve şeffaflık ilkeleri ile ve ülkemize hizmet etmek için yola çıktık diyen Savaş Varlıklar “geleceğimizi ve gelecek nesillerimizi düşünerek Çivril’i hak ettiği, Çivril’in yaşam kalitesini ve vizyonunu büyükşehir seviyesine çıkaracak adımlar atmak en büyük gururumuz olacaktır” dedi.
Halkı kucaklayacak, her zaman halkın arzu ve istekleri doğrultusunda huzurlu refah ve yaşanabilir bir Çivril yaratacak projeler ile yola çıktığını belirten Savaş Varlıklar “Başbakanımızın sloganı ile hareket ederek halkımızın hizmetçisi olacağız. Hak için ve halk için yapacağımız çalışmalarımla kaliteli bir yönetim ortaya koyacağız. Partim olan Ak Parti teşkilatında Çivril Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurumu gerçekleştiriyorum. Partimin desteğini, teşkilatımın desteğini, halkımızın desteğini her zaman yanımda bulacağıma tüm kalbimle inanıyorum. Birlik ve beraberlik ruhuyla 2014 Mart ayı yerel seçimlerini başarıyla kazanarak galip geleceğimize inancım tamdır. Artık Çivril Ak Parti Bayrağını dikme zamanı gelmiştir. Hep beraber bu yarışı sonuna kadar tüm enerjimizle çalışmalıyız. Bir olmalıyız, birlik olmalıyız ve Allah’ın izni ve yardımı ile bu yarışta galip gelmeliyiz. Her şey güzel Çivril için diyerek konuşmalarımı tamamlıyor, hepinize katılımlarından dolayı teşekkür ederiyorum. Saygı ve sevgiyle karşınızda tüm çivril halkını kucaklıyoruzm. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.



1300 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası