• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

“Çivril’i bu acizlerin eline bırakmayalım”

Savaş Varlıklar'ın adaylık müracaatı toplantısında bir konuşma yapan AK parti İlçe Başkanı Ümit Çelik yerel seçimlerde Çivril'in Ak Partili bir belediye olması için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.
Konuşmasında Çivril’in beş yılda hizmet konusunda çok şeyler kaybettiğini ifade eden Çelik “Çivril diğer ilçelere bakınca hizmet konusunda çok geri kaldı. Bugün bir Honaz, bir Acıpayam il görünümünde ama Çivril hala aynı Çivril, bunu değiştirmek için bu seçimlerde çok çalışmalıyız” dedi.
“Dağdaki Parka Para Ayıran Bir Başkan Kanalizasyonu yapamıyorsa acizdir”
Konuşmasında Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ı sert sözlerle eleştiren Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Çelik “beş yıldır Çivril, hizmet konusunda geri kaldı. Ben başka ilçelere gittiğim zaman oraların güzellikleri, nizamı, intizamı hoşuma gidiyor. Ama Çivril’e gelince üzülüyorum. Çivril’in bu makus talihini değiştirmek zorundayız” dedi. Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ın hizmet önceliği konusunda da hatalar yaptığını belirten Çelik “kanalizasyonu olmayan bir Çivril’de dağ başına park yaptılar. Dağ Başındaki bu parka ayrılan para ile kanalizasyon yapılabilirdi. Dağ başındaki Parka para ayıran bir başkan kanalizasyonu yapamıyorsa bu onun acizliğindendir. Gelin bu seçimlerde Çivril’i bu acizlerin eline bırakmayalım” dedi.



1249 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası