• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Hastanemiz Bölge Hastanesi Konumunda Olacak

Yapımı ve arsa sorunu uzun süredir Çivril kamuoyunu meşgul eden yeni Çivril Devlet Hastanesinin tapusu Sağlık Bakanlığına teslim edildi.
Yaşanan takas sorunu ile Çivril kamuoyunu uzun süre meşgul eden arsa teslimi, Hastane yerleşkesi içersinde yer alan Verem Savaş Derneğinin arsasının da Hastaneye devredilmesiyle nihayete ulaştı. Pazartesi günü Çivril Mal Müdürlüğü ve Çivril Tapu Müdürlüğünün özel çalışmarıyla çıkartılan tapu, Denizli Sağlık Müdürlüğü İnşaat İşleri Şube müdürlüğüne teslim edilerek bir örneği de Sağlık Bakanlığına gönderildi. Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Gürcan Güven artık hastane ile ilgili hiçbir arsa ve yer sıkıntısı olmadığını belirterek “hastanenin yapılacağı arsa tamamen ve resmi olarak bize devroldu. Süreç bundan sonra Sağlık Bakanlığı ve TOKİ arasında işleyecek. Bakanlık arsayı en kısa zamanda TOKİ ye yollayarak en uygun bina projesinin çalışmasının yapılmasını talep edecek. Bu noktada bürokrasiyi ortadan kaldırmak için bütün işleri gerekirse kendimiz bizzat elden takip ederek yapım sürecini hızlandıracağız” dedi. Çivril’e yapılacak Hastanenin Bölge Hastanesi konumunda olacağını belirten Güven “yapılacak Hastane sadece Çivril göz önünde alınarak planlanmayacak. Amacımız çevre ilçe ve illerde yaşayan vatandaşlarımıza da hizmet verecek büyük ve donanımlı bir hastane yapmak” dedi.
Tek gayem önce Hastaneyi bitirmek
Yaklaşan yerel seçimlerde Çivril Belediye Başkanlığı için adı sıkça siyasi kulislerde geçen Gürcan Güven bu konuyla ilgili olarak ta “benim tek gayem Çivril’e büyük ve donanımlı bir Bölge Hastanesi yapmak. Öncelikli hedefim bu. Önümde büyük ve önemli bir görev var. Ama bu söylentiler bizimde kulağımıza geliyor. Ya da sıkça bu sorulara maruz kalıyoruz. Ben hiçbir zaman şu vazifeyi istiyorum demedim. Demem de, benim aldığım devlet terbiyesi, siyaset ahlakı bunu gerektirir. Ben Çivril’e doktor olarak hizmet etmeye başladım sonra bana iki yıl önce Çivril Devlet Hastanesi Başhekimlik vazifesi verildi. Şimdi bu görevi en iyi şekilde yapmaktan başka bir düşüncem yok. Ama Çivril için bir görev verilirse de bundan kaçmam. Elimden ne geliyorsa yaparım. Ben görev istemem de, görevden de kaçmam. Amaç Çivril’e hizmetse ve bu hizmet nasıl uygun görülürse o şekilde hizmet ederim” dedi.



630 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası