• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

HERŞEY ÇİVRİL İÇİN

Ak Parti’de ikinci aday adaylığı açıklaması İlçe Başkanı Ümit Çelik’ten geldi.
29 Ekim Salı günü parti binasında gerçekleştirilen toplantı ile aday adaylığını resmen kamuoyuna duyuran Ümit Çelik’in toplantısında davetliler salona sığmadı.
Açılış konuşmasını İl Genel Meclisi Üyesi Sezai Boran’ın yaptığı toplantıya çevre belediye başkanları, partinin kadın kolları, gençlik kolları ve yönetimin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Boran AK Partinin belediye başkanlığı kazanmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak bu yarışta yola çıkan herkese başarılar dilediğini söyledi. Daha sonra söz alan Ümit Çelik “bu günün bizim için ayrı bir önemi var, bugün Cumhuriyetin 90. Yıl dönümü Çivril’de aynı günde ikinci bayramı yaşatmak için bu günü seçtik” dedi. Çivril’de aday adayı olacak kişinin özenle seçilmesi gerektiğini vurgulayan Çelik “Çivril hizmete susamış vaziyette, maalesef belediye başkanının yaptığı eksik ve zamansız hizmetler Çivril’i bu hale getirdi” diyerek belediye başkanına yüklendi. Daha sonra Marmaray projesinden söz ederek, “hayaldi gerçek oldu” dedi.
Ak partinin 2002 yılında iktidara geldiğinde başbakanın başlattığı 15000 km lik duble yol hedefinin bugün 23000 km’lere geldiğini belirterek “hayaldi gerçek oldu” dedi. Daha sonra yine partinin çeşitli politikaları ve icraatlarını anlatan Ümit Çelik’in konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi.
Çivril’de hayalleri gerçekleştirmek için yola çıktıklarını belirterek, kendisi göreve geldiğinde hastene sorunu olduğunu ve bunu 100 yataklı olarak projenin bitme aşamasına geldiğini ve seçimlerden önce temeli atılacağını söyledi.
“Çivril’in yol sorunu vardı, onu da halledeceğiz, Menteş - Hadim arasındaki 29 km’lik yolun da tamamlanmasının ardından tüm vatandaşlarımız Denizli’ye kadar duble yol ile ulaşacak hayaldi gerçek oldu” dedi.
Yokluktan gelen birisi olarak üniversite yıllarında bir otobüs bileti bulamadığı günler olduğunu içtenlikle söylediğini ifade eden Ümit Çelik “yılmadan, usanmadan bu ülkeye, bu ilçeye hizmet etme sevdamıza 1999 yılında değerli ağabeyimiz Vedat Demir bizi anavatan partisine davet etti ve hizmetimize başladık. Ve akabinde Ak Partiyi kurduk ve ilçe başkanlığına getirildik. İlçe yönetiminin bütün kademelerinde görev aldık ve inşallah birikimlerimizle Çivril’in aktif siyasetinde ve güzel yerlerinde de devam etme kararı aldık, ve Çivril’imizde daha büyük hayallerin gerçekleşmesi için genç bir ekiple, işi bilen ehil insanlarla yola çıktık. Allahım bizleri bu yolda muaffak etsin. Biz Çivril’in menfaatleri doğrultusunda hareket ederek çalışacağız.
Başbakana sözüm var
Ankara ziyaretimde Başbakanımıza 2009 seçimlerinde kaybetmenin burukluğunu yaşadığımızı ifade ederek “bunu 2014 yerel seçimlerinde kazanarak sizlere kendi ellerimle Çivril Ak Parti Belediye Başkanı Mazbatasını getireceğim diye söz verdim sözümün arkasındayım” dedi.
2014 yerel seçimlerinde Çivril Belediye Başkanlığı için Ak Partiden Aday Adayı olarak bugün sizlerin huzurunda bu açıklamayı yapıyorum. İnşallah ilçemize Denizli’mize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Saygılar sunuyorum. Herşey Çivril İçin dedi.



949 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası