• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Hedefim %55 Oy Almak

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Emirhisar Kasabasında vatandaşlarla bir araya gelen Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan demokrasinin katledildiğini belirterek “ileri demokrasi diye diye demokrasiyi katlediyorlar. Demokrasi ben yaptım oldu demekle olmaz” dedi. Yerel seçimler ve son yaşanan siyasi gelişmeler hakkında vatandaşlara bilgiler veren Çivril Belediye başkanı Hakkı Aslan önümüzdeki seçimler de demokrasiyi katledenlere gereken cevabı sandıkta verin dedi.
Çıkartılan Demokrasi paketi ile demokrasinin katledildiğini ve yasaklar paketi açıklandığına dikkat çeken Başkan Aslan “ileri demokrasi diye açtıkları paketten yasaklar çıktı. Artık Türk’üm demek doğruyum demek yasaklandı. Bu nasıl ileri demokrasi anlamak zor. Demokrasilerde bir milletin üyesi olduğunu söylemek suç değildir” dedi. Emirhisar Kasabası’nın açıklanan bu paketlerden biriyle mahalleye dönüştürüldüğünün de altını çizen başkan Aslan “bunların demokrasi anlaşı işte bu. Ben yaptım oldu mantığı ile demokrasi olmaz. Bu güne kadar kasaba olarak tüzel kişiliğini sürüdüren Emirhisar Kasabası 2014 Nisan’dan sonra mahalle olacak. Demokrasi demek burada yaşayan insanlara mahalle mi olmak istediklerini yoksa kasaba olarak mı kalmak istediklerini sormaktır” dedi.
Hedefim seçimlerde %55
Girdiği her seçimden oylarını artırarak çıktığını belirten Başkan Hakkı Aslan “1994 seçimlerinde %28 ile başkan oldum 1999’da oy oranım %39’du. Kaybettiğim 2004 seçimlerinde ise oy oranım %44 ‘tü, 2009 seçimlerinde yeniden başkanlık koltuğuna otururken oy oranım %53’tü. Siyasi hayatım boyunca girdiğim tüm seçimlerden oy oranımı arttırarak çıktım. 2014 seçimlerindeki hedefim %55 oy almak” şeklinde düşüncelerini ifade etti.



743 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası