• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Ömerköy’lü sporcu Dünya Şampiyonasında

Savunma sporlarında Çivril’e ulusal ve uluslar arası düzeyde sayısız madalya kazandıran Lokomotif 20 Spor Kulübü 29 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında Kıbrıs’ta yapılacak ISKA Federasyonu Dünya Kick boks Şampiyonasına 4 sporcu ile katılacak.
29 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyona 60 ülkeden 2000’e yakın sporcunun katılacağı bildirildi. Daha önce katıldığı uluslar arası ve ulusal organizasyonlarda elde ettiği başarılardan dolayı turnuvaya özel davetli olarak katılan Lokomotif 20 spor kulübü bu turnuvada 2 büyükler bir gençler birde master kategorisinde olmak üzere 4 sporcu ile mücadele edecek.
Ömerli köyünden Özkan Öz’ün gençler kategorisinde kick boks müsabakalarına katılacağı turnuva sonunda başarılı olan sporcuların Milli takımlara katılacağı belirtildi.
Lokomotif 20 Spor Kulübü sorumlusu ve Milli Takımlar Antrenörü Birol Karakış konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada kulüp olarak her yıl mutlaka turnuvalara sporcu göndermeye çalıştıklarını belirterek “her yıl ülkemizin değişik bölgelerinde yapılan turnuvalara sporcu göndermeye çalışıyoruz. Bu anlamda Çivril çok başarılı bir bölge. Bu turnuvaya dünyanın 60 ülkesinden 2000’e yakın sporcu katılacak. Kulüp olarak biz özel davetli statüsünde katılıyoruz. Daha önceki başarılarımızdan dolayı bu turnuvaya davet edildik” dedi. Turnuvada büyükler kategorisinden 2 sporcu ile mücadele edeceklerini belirten Karakış, gençler kategorisinde de Çivril Ömerli köyünden yetişen sporcu Özkan Öz’ün mücadele edeceğini söyledi. Özkan Öz’ün 17 yaşında olduğunu ve iki yıldır Kick boks yaptığını belirten Milli Takımlar Antrenörü Birol Karakış “daha önce de dediğim gibi Çivril Kıck Boks ev Muay Tai sporlarında çok başarılı. Özkan kardeşimiz de 15 yaşında kulübümüzde spora başladı zamanla kick boks branşında kendini geliştirdi. Şimdi Dünya Şampiyonasında Çivril’i ve Ömerköy köyünü temsil edecek” dedi.
Kick Boks sporuna daha küçük yaşlarda ilgi duymaya başladığını ve televizyonda izlediği maçlarda gördüğü hareketleri yapmaya çalıştığını söyleyen Özkan Öz’de lokomotif 20 Spor kulübün de bilinçli olarak bu sporu yapmaya başladığını belirterek “yedi sekiz yaşlarında televizyonda gördüğüm bir müsabakadan sonra bu spora ilgi duymaya başladım. Kendi kendime bazı hareketleri yapmaya çalışıyordum. On beş yaşında bu salona geldim Birol hocayla tanıştım kendisi bana bir şans verdi. İçimdeki spor sevgisini geliştirmeme ve bu sporu bilinçli bir şekilde yapamama öncülük etti. İki yıl boyunca benimle ve diğer arkadaşlarımla yakından ilgilenerek bizi Dünya şampiyonasına hazırladı” dedi. ilk defa uluslar arası düzeyde maç yapacağını belirten Özkan Öz Çivril’i ve Ömerli köyünü en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Bizim elimizden tutulursa daha büyük başarılar yakalayacağımıza eminim” dedi.



1972 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası