• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril Uşak’ın İlçesi mi Oluyor?

Uşak Ak Parti Milletvekili İsmail Güneş Meclis Genel Kurulunda, "Uşak'ın il oluşunun 60.yılı" nedeniyle gündem dışı konuşma yaptı ve Meclis'te tartışmaya neden olan birde öneride bulundu.
Mecliste gündem dışı söz alan Güneş, Uşak ile ilgili son gelişmelerden bahsederken ilginç birde öneride bulunarak mecliste yeni bir tartışma başlattı. Güneş'in meclis konuşmasının ardından yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında meclisi karıştıran öneri konusu şu şekilde; "Her bakımdan gelişen Uşak ilimiz sadece kendisine bağlı olan ilçelerimize değil aynı zamanda bize bağlı olmayan fakat mesafe olarak bize daha yakın olan Kütahya iline bağlı olan Simav, Pazarlar, Şaphane, Gediz, Dumlupınar, Manisa iline bağlı olan Selendi ve Kula, Afyon iline bağlı olan Hocalar ve Denizli iline bağlı olan Çivril ilçelerine başta sağlık olmak üzere bir çok sektörde hizmet vermektedir. Bu ilçelerde ki vatandaşlarımızın en büyük talebi resmi anlamda da Uşak İline bağlanarak hizmet almayı daha da kolaylaştırmaktır. Uşak İline bağlanarak birçok alanda hayatlarının kolaylaşmasını sağlamayı arzu etmektedirler. Bu konudaki vatandaşlarımızın taleplerini ilgili mercilerin duymasını ve vatandaşa yardımcı olmasını talep eder ve saygılar sunarım" dedi.
Güneşin bu önerisine başta Kütahya Milletvekilleri olmak üzere Uşak'ın diğer komşu illerinin milletvekilleri de tepkiyle yaklaştıkları öğrenildi.



1741 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası