• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Eski Dostlar Çivril’de Buluştu

29 Eylül Pazar Günü Çivril’e gelen ve bazı kamu hizmet binalarının açılışlarını gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’dan çocukluk ve mahalle arkadaşı olan Celal Horasanlı ile özel bir görüşme yaparak sohbet etti.
Cumhuriyet Meydanındaki toplu açılış programı ve konuşmadan sonra Atasay Kamer tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katılan Recep Tayyip Erdoğan yemek öncesi İstanbul’da mahalle arkadaşı olan Celal Horasanlı ile bir araya gelerek hasret giderdi. Yoğun programına rağmen 50 yıllık arkadaşını bulup sohbet eden Başbakan Erdoğan’ın Celal Horasanlı ile aynı takımda futbolda oynadığı biliniyor.
Dostluklarının 50 yıl öncesine dayandığını belirten Terzi Celal Horasanlı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Başbakanımızla Kasımpaşa’da aynı mahallede yaşadık. O öğrenci iken ben terzi çırağıydım. İkimizde mahallemizin futbol takımında top oynadık ve iyi bir arkadaşlığımız oldu. Yıllar içinde çeşitli prpgramlarda ve yerlerde görüşme fırsatı bulduk. Oturduk konuştuk eski günleri hep yad ettik. Başbakanımız Çivril’e 2007 de geldiğinde de, bu geldiğinde de beni aradı, halimi hatırımı sordu. Vefasını ve dostluğunu bir kez daha gösterdi” dedi. yemek öncesi gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren görüşmede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ile çok yakından ilgilendiğini ve sürekli sorular sorarak kendisinden bilgi aldığını belirten Celal Horasanlı “O’da bende birbirimizi çok özlemişiz. Konuşmaya doyamadık. Ancak sayın başbakanımızın programı çok yoğun olduğu için sohbetimizi kısa tuttuk” dedi.



1018 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası