• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR’UN YÜZÜ GÜLDÜ

Bayram haftasına sahasında Yatağanspor galibiyetiyle başlayan takımımız bayram sonu da deplasmanda Yeşilköysporu 2-0 geriden gelerek 3-2 kazandı. Bu sezon daha üst sıraları hedefleyen ilçemizin süper lig temsilcisi bu hafta sonu Pazar günü Bereketlispor’u ağırlayacak.
YEŞİLKÖY’Ü DEPLASMANDA DEVİRDİK
Yeşilköyspor’un Yeşil Çivril Belediyespor’a 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Karşılaşmanın sonlarını yükselen atmosfer sonucunda Yeşilköyspor takımından Ogün ile Burak kırmızı kartla oyun dışında kalarak arkadaşlarını yalnız bırakan isimler oldular. Karşılaşma sonunda Yeşil Çivril Belediyespor soyunma odasında büyük sevinç yaşanırken, Yeşilköyspor soyunma odasında ise 2-0’lık galibiyeti koruyamamanın büyük üzüntüsü yaşandı.
Yeşilköy’ün cezası nedeniyle Şirinköy stadında oynanan karşılaşmada Yasin 25 ve 32. Dakikada takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında Rıdvan skoru 2-1’e getirerek devreye umutla girdi. İkinci yarıya Mehmet Katrancı’yı oyuna alarak başlayan Çivrilspor 54. Dakikada aynı oyuncunun asistiyle Rıdvan’ ikinci golü attırdı. Karşılaşmanın 60. Dakikasında da Ali sahneye çıktı ve ceza sahası karşısından düzgün ve sert bir vuruşla takımının galibiyetine imza attı. Temsilcimiz bu galibiyetle 3 maçta 6 puana ulaşarak bu yıl sezona iyi başlamış oldu. Üç maçtır gerek onbirde, gerekse yedekten oyuna giren Çivrilli altyapı oyuncuları da gelecek için büyük umutlar vermeye başladı. Bu sezon 18 kişilik kadronun 12 sporcusu Çivrilli sporculardan oluşuyor ve bunun 5 tanesi Çivrilspor altyapısından yetişti.
Ayrıca altyapı sporcumuz Ramazan Tarık Ergut’da sezon başında Denizlispor PAF Takıma transfer oldu ve orada banko futbol oynuyor.
Stad: Şirinköy
Hakemler: Emrah Bay-rakçı**, Muhammed Karadu-man**, Gökhan Uz**
Yeşilköyspor: Mustafa*, Ahmet**, Osman**, Ali**, Batuhan** Dk. 80 Ogün?, Burak**, Fatih**, Gökhan** Dk. 74 Fırat*, Umut**, Yasin***, Enes**,
Yeşil Çivril Belediyespor: Hulusi**, Rıdvan****, Ali***, Yunus***, Sami***, Mehmet Maviş****, Batuhan***, Kamil****, Metin** Dk. 46 Mehmet Katrancı***, Mahir*** Dk. 87 Cevahir**, Bülent*** Dk. 67 Emre**
Sarı kartlar: Mustafa, Ahmet, Fatih, Batuhan, Burak, Yasin (Yeşilköyspor), Batuhan, Mehmet, Kamil, Rıdvan, Mahir (Yeşil Çivril)
Kırmızı kartlar: Dk. 89 Ogün, Dk. 90+3 Burak (Yeşilköyspor)
Goller: Dk. 25 ve 32 Yasin (Yeşilköyspor), Dk. 44 ve 54 Rıdvan, Dk. 55 Ali (Yeşil Çivril)



1543 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası