• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Akademik yıl Törenle Açıldı

Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulunun ve Atasay KAmer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulunun 2013-2014 Akademik Yılı Açılış töreni yapıldı

Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek okulu konferans salonunda yapılan 2013-2014 Akademi yılı açılışına Pamukkale Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürü Yard. Doç. Dr. Şevket Civelek, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu müdürü Doç Dr. İbrahim Organ ile Kadir Kameroğlu, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

 

Program Saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından Çivril Atasay Kamer meslek Yüksek Okulu müdürü Doç.Dr. İbrahim Organ’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Organ konuşmasında her akademik yıl başlangıcında aynı heyecanı yaşadığını belirterek “Bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni bir eğitim-öğretim yılına başlangıç yapmanın sizlere yaşattığı heyecanı hissedebiliyorum. Başarıları ile gururumuz, geleceğe dair umudumuz, varoluş sebebimiz,  gözleri parlayan, genç, dinamik güzide öğrenciler; donanımlı akademisyenlerimiz tarafından yetiştirilmek üzere Çivril Meslek Yüksekokulu’na hoş geldiniz” dedi.

 

Törende daha sonra Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek okulu müdürü Yard. Doç. Dr. Şevket Civelek bir konuşma yaptı Civelek’te konuşmasında “Üniversiteler; doğası gereği kuruluş amaçları, bilgi üreten, özgür düşünen, demokrasi kültürünü aşılayan,  sosyal sorumluluk sahibi, donanımlı insan gücü yetiştiren, çağdaş değerlerin gelişimine katkıda bulunan,  fikir ve düşünceleri ile topluma önderlik eden kurumlardır. Dolayısıyla üniversitelerin ülkemizin sorunlarına ve gündemine duyarsız kalması düşünülemeyeceği gibi, doğrudan ilgi alanı olmayan konularda gündemin ortasında yer almaları da beklenemez. 

Sevgili Çivril MYO Mensupları, Biz bir aileyiz ve bu ailenin bir parçası olarak yeni Eğitim-Öğretim Yılı'nda öğrencilerimizle ve akademisyenlerimizle uyum içinde çalışacağınıza, işinizi layıkıyla yerine getireceğinize inancım tamdır. Yeni bir dönemin başlangıcında bu heyecanı bizimle paylaştığınız için sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Törenin son konuşmasını yapan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Nas’da  “Pamukkale Üniversitesine mensup olmanın ayrıcalığını hem eğitim hayatınızda, hem de mezun olduktan sonraki yaşamınızın her anında hissedeceksiniz. Zor bir süreçten geçerek buraya geldiniz. Şunu biliniz ki Pamukkale Üniversitesindeki eğitim öğretim yıllarınız çok yoğun geçecektir. Ancak bu sürecin sonucunda almış olduğunuz disiplin sayesinde zeki, çalışkan, başarılı pırıl pırıl gençler olarak her türlü zorluğun üstesinden geleceğinize hiç şüphem yoktur. Bizler hem yönetim hem de akademisyen kadrosu olarak her türlü sorunlarınızda, sıkıntılarınızda yanınızda olacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

 

Konuşmaların ardından okulun yapımında emeği geçen Çivrilli Hayırseverler Atasay Kamer ve Kadir Kameroğlu’na katkılarından dolayı okul idaresi tarafından plaket verildi.

 

Daha sonra Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hüdai Yılmaz tarafından akademik yılın ilk dersi verildi.



692 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası