• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Ülkü Ocaklarından Andımız Tepkisi

Ülkü Ocaklarından Andımız Tepkisi

Çivril Ülkü ocakları önderliğinde yapılan bir gösteri ile 'Andımız'ın kaldırılması protesto edildi.

Çivril Ülkü Ocakları, MHP İlçe teşkilatı , İşçi Partisi Çivril İlçe teşkilatı, ADD Çivril şubesi ile Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, Çivril Ziraat Odası sekreteri Muhsin Uçar ile öğrencilerin hükümetin demokratikleşme paketi ile okullarda andımızın kaldırılmasını Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı eylemle protesto etti. Hep birlikte andımızı okuyan grup üyeleri basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.

 

Eyleme katılan grup saat 16.30'de Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak hükümetin demokratikleşme paketi ile okullarda andımızın kaldırılmasını yaptıkları eylemle protesto etti. Çivril Ülkü Ocakları binasında bir araya gelen grup ellerindeki andımız pankartı ve Türk bayrakları ile Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtı önüne geldiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Çivril Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Güllü basın açıklaması yaptı.  Güllü açıklamasında açıklanan Demokratikleşme paketinin Terör örgütünün dayatması ile hazırlandığına dikkat çekerek “ PKK terör örgütünün talepleriyle oluşturulan ve Demokratikleşme Paketi olarak kamuoyuna açıklanan paket çerçevesinde Andımızın kaldırılmasına tepkimizi gösteriyor, millet önünde protestomuzu dile getiriyoruz” dedi. 

 

Açıklamanın ardından Emine Özcan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Samet Kent’e eşlik eden grup hep birlikte andımızı okudu. Andımızın okunmasından sonra gösteriye katılan Ülkü Ocakları mensubu öğrencileri slogan atarak olaysız bir şekilde dağıldılar.



1116 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası