• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kurban öncesi ihtiyaç sahibi 415 aileye 150’şer liralık nakdi yardımla yine vatandaşları sevindirdi.

Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kurban öncesi ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatan Sosyal Yardımlaşma Vakfı tam 415 aileye 150’şer liralık nakdi yardımla yine vatandaşları sevindirdi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, “biz devletle vatandaş arasında bir köprüyüz. Kurban Bayramında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatıyoruz” dedi. Orhan Burhan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hatice Zeybek’e yardıma ihtiyacı olan ailelerin tespit edilerek en kısa zamanda yardımların ulaştırılması talimatını verdi. Bayramdan sonra 72 aileye daha nakdi yardım yapılacağı edinilen bilgiler arasında.
İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ile birlikte vatandaşları evinde ziyaret ederek ihtiyaçlarının karşılanması talimatı verdi. Diğer yandan kasaba ve köylerde eğitime açılan okulları ziyaret etti, eksiklerin tamamlanmasını istedi.
Yeşilyaka Mahallesi'nde de yaşlı ve engelli baba, %99 oranında engelli kızı ile bir oda bir mutfak evde yaşayan vatandaşa yardım elini uzatan Kaymakam Orhan Burhan, tapusu kendilerine ait olmayan arsanın vakıf aracılığıyla veraset ilamı çıkartılması, daha sonra tapu işlemlerinin bitirilmesinin ardından barınma yardımı yapılmasını istedi. Emishisar Kasabasında engelli babasıyla birlikte yaşayan engelli kızın yaşadığı evi yerinde gören Kaymakam Orhan Burhan, çok eski olan evlerinin yanına Vakıf tarafından ev yapılması talimatını verdi. Yirmi dört bin liraya mal olacak ev bir ay içinde tamamlanacak ve aileye teslim edilecek.
Vatandaş ziyaretinden sonra Tokça Köyü İlkokulu, Irgıllı Anaokulu, Sökmen Köyü İlkokuluna geçen Kaymakam Orhan Burhan, okulların onarımda olan kısımlarındaki eksikliklerin tamamlanmasını istedi. Öğrencilerle sohbet ederek onlara şeker ikram etti. Sökmen Köyü İlkokuluna da bilgisayar hediye etti.



1486 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası