• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

40 bin kişi ziyaret etti

2009 yerel seçimlerini kazandıktan sonra makam odasının kapısını söktüren Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ı dört buçuk yılda yaklaşık 40 bin kişi ziyaret etti.
Kapıyı kaldırdıktan sonra vatandaşların rahatlıkla girebildiği başkanlık makamında günlük ortalama 40 – 50 kişiyi ağırlayan başkan Aslan bu anlamda Türkiye’de tek olma özelliğini de kazanmış oldu.
İki dönem yaptığı belediye başkanlığını, 2009 yerel seçimlerinde yeniden kazanan Başkan Aslan göreve gelir gelmez ilk icraat olarak makam odasının kapısını söktürmüş ve herkesin mesai saatleri içinde rahatça başkanla görüşebilmesi için çalışma başlatmıştı.
Basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği haftalık basın toplantısında konuyla ilgili olarak sorulara yanıt veren Başkan Aslan “siyasi düşüncemizde makam mevkii olmadığı için, halkımızdan gizli saklı bir şeyimiz de olmadığı için odamın kapısını söktürdüm” dedi. Kendisine oy vermiş vermemiş herkesin kendisiyle rahatça görüşebileceğini belirten Başkan Aslan “belediyemizde işi olan her vatandaşımız görevli çalışanlarımız tarafından en iyi şekilde karşılanıp işlerinde yardımcı olunuyor. Bizim belediyecilik anlayışımız sorun üretmek zorlaştırmak, değil çözüm ve kolaylaştırmak üzerine” dedi.
Belediyeye gelen ve işlerini hallettikten sonra vatandaşların kendisini sıklıkla ziyaret ettiğini belirten Başkan Aslan “belediyemizde işlerini gerekli birimlerde halleden ve bizlere hal hatır sormaya, fikir almaya, herhangi bir talebini iletmeye, şikâyetini söylemeye gelen herkes rahatça bizim yanımıza çıkıp makamımıza gelebiliyor. Biz bu makama hizmet etmek için oturduk. Kapıyı kapatıp tek başımıza oturmak için değil” dedi.
Göreve başladıktan sonra kendisine ziyarete gelen her vatandaşın ismini not ettirdiğini belirten belediye başkanı Hakkı Aslan “yol yapmanın yanı sıra, hizmet üretmenin yanında yanımıza gelen her vatandaşımızın ismini not ettik, çay içmeye geleni de sohbet etmeye gelenide. Derdi olup çare arayana çare olmaya, fikri olup söylene yardımcı olmaya çalıştık. Bunları yaparken de kapıları da gönlümüzü de açtık” dedi.
Günlük işlerin yanında her gün kendisini ziyeret gelen yaklaşık 50 kişi ile görüşmenin kendisini yormaktan ziyade ayrı bir enerji verdiğini söyleyen başkan Aslan “her misafirim bana ayrı bir güç, ayrı bir enerji veriyor. Belediyenin yorucu temposundan halkımın verdiği enerji ile baş ediyorum” dedi.



575 kez okundu

Yorumlar

ziyaret     09/10/2013 19:33

hakkı bey ortaokuldan aynı şubedeb arkadaşız,pek de suku fıkı değiliiz,gerek hakkıbeyin politik ve resmi görevleri gerekse benim fazla bir ziyaret isteğim olmadığından 3 ncü dönem belediye başkanlığında sanırım 2 defa ziyaretim oldu.iş için hiç müracaat etmedim.fakat, buna rağmen çalışkan ve dürüst olduğu için bir dönem daha belediye başkanlığına seçilirse çivril e çok faydası olacağına eminim.selam ve saygılarımla başarılar hakkıbey yolun açık oldun
Misafir - sadık

Saat
Site Haritası