• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Hacı Adayları Uğurlandı

Çivril’den, 2013 yılı Hac sezonunda özel şirket ve Diyanet organizasyonuyla hacca gidecek olan 56 kişilik Hac kafilesi düzenlenen törenle kutsal topraklara sevenleri ve dostları tarafından uğurlandı.
Bu yıl Çivril’den hacca gidecek 56 hacı adayından Diyanet organizasyonuyla hacca gidecek olan 43 kişilik Hac kafilesi için Merkez Çarşı Camii önünde uğurlama töreni düzenlendi.
Okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin ardından bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Himmet Metin,” Bu uğurlamalar uğurlamaların en güzelidir. Daha önce kutsal topraklara gidenler farklı şeyler yaşarlar, ‘keşke bende şu an orada olabilsem’ derler. İnşallah Cenab-ı Hak isteyene ve arzu edene en kısa zamanda gidebilmeyi nasip eylesin. Hacca gitmek artık zorlaştı. Kayıtlar çok, kota var, inşaat var, ama Umre ihtimali her zaman var. Kardeşlerimiz Umre vazifesini yerine getirerek Mekke ve Medine kutsal toprak sevgisini böylelikle giderip tecrübe kazanmış olurlar. Hacca gidecek kardeşlerimize Cenab-ı Hak bu yolculuklarında muvaffakiyetler ihsan eylesin, orada güzel günler geçirmeyi nasip eylesin. Orada bizlere de dua etsinler. Cenab-ı Hak böyle güzel uğurladığımız gibi onları bize sağ salim kavuşturur inşallah” diye konuştu.
Müftü Metin’in yaptığı dua sonrası hacı adayları müftülük görevlileri, aile yakınları ve vatandaşlar tarafından dualarla ve sevenlerinin gözyaşlarıyla helalik alarak vedalaştılar.



688 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası