• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Üniversitede oryantasyon dönemi

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu’nda yeni öğrencilerin üniversiteye, akademisyenlere ve kente uyumunu sağlamak için düzenlediği oryantasyon günleri başladı.
Üniversitenin konferans salonunda gerçekleşen programa konuşmacı olarak Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. İbrahim Organ, Çivril İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, Çivril Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Keysan, Denizli TEM şubesinden Abdülkadir Bayram, Amil Yıldız ve Hande Erdal katıldılar. Okul öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantının açılış konuşmasını yapan Yüksekokul müdürü doç. Dr. İbrahim Organ, Pamukkale üniversitesinin uluslararası bir üniversite olma yolunda hızla ilerlerken Çivril Atasay kamer Meslek Yüksekokulun unda bu gelişime ayak uydurduğunu ve her geçen gün büyüyerek geliştiğini söyledi.
İbrahim Organ öğrencilere Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulunda hayallerini gerçekleştirebileceklerini ve hedefledikleri noktaların üzerine çıkacaklarını belirterek öğrencilere okulun imkânlarından en iyi şekilde faydalanarak öğrenim sürelerini en iyi şekilde tamamlamalarını söyledi. Daha sonra söz alan konuşmacılar da öğrencilere yeni geldikleri şehir ve okulda başarı için yapmaları ve dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgiler verdiler. İki saat süren seminerden sonra öğrenciler, konuşmacılara Çivril hakkında sorular sordular. Seminer öğrencilerin bölümleri ile ilgili danışmanlarla yaptıkları görüşmeyle sona erdi.



1161 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası