• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Okul sporları gelişecek

Çivril Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İlçemizdeki Beden Eğitimi Öğretmenleri ile Okul Sporlarını Geliştirme Toplantısı düzenlendi. 2013–2014 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor faaliyetleri konusunda ve ilçemizdeki Beden Eğitimi Öğretmenlerinin faaliyetler esnasında karşılaştıkları sorunların konuşulduğu Çivril Kaymakamı Orhan Burhan başkanlığında İlçe spor müdürü Mehmet Saraç, Milli Eğitim Şube müdürü Necmettin Kıvrak, Çivril Devlet hastanesi Başhekimi Gürcan Güven, Çivril İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, Yeşil Çivril Spor kulübü Antrenörü Hakan Keysan ve Çivril’deki ilk ve ortaokul ile Liselerde görev yapan Beden Eğitimi öğretmenlerinin katıldığı bir toplantı düzenlendi.
İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Mehmet Saraç Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak düzenlenecek Okul Spor müsabakalarına katılacak okul sayısının ve Sporcu sayısının artırılmasını belirterek “yaptığımız bu toplantı ile daha fazla gencimize nasıl ulaşabiliriz daha fazla Gencimize ve Çocuğumuza ulaşılarak nasıl spor yapmalarını sağlarız onu hedeflerini yapıyoruz” dedi. İlçe Müdürü Mehmet saraç yaptığı konuşmada “ben de Beden Eğitim Öğretmenliği yaptım karşılaştığınız sorunları biliyorum, bu sorunları çözmek ve size yardımcı olmak için buradayız. Yapacağımız çalışmalarda elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi isteriz. Bizim hedefimiz daha çok çocuğa ulaşarak gizli yetenekleri keşfetmek, spora kazandırmak, bu konuda sizlere de büyük iş düşüyor, bizim işimiz spor biz bu konuda size her türlü desteği vereceğimizi söylüyor, sizlerinde gayretini bekliyoruz” dedi.
Toplantıda öğretmenlere hitaben konuşan Çivril kaymakamı Orhan Burhan’da , "Ülkemizde ve ilçemizde sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için sizlerin yapmış olduğu çalışmalar Türk sporunun itici gücünü oluşturmaktadır. Bu bilinçle kaymakamlık olarak her zaman öğretmenlerimize destek olmaya ve güç birliği yapmaya hazırız. Çivril’de sporun gelişmesi adına ve daha iyi noktalara ulaşmak için sizlerin görüş ve önerilerine ihtiyacımız var. Hem kaymakamlığımızın hem de ilçe spor müdürlüğümüzün kapıları sizlere her zaman açıktır" şeklinde konuştu.



854 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası