• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

TGB ÇİVRİL ŞUBESİ AÇILDI

Temmuz ayında başlayan TGB Çivril kuruluş çalışmaları 22 Eylül Pazar günü sona erdi. Aynı gün yapılan açılışa TGB Merkez Liseli Sorumlusu Bora Çelik, Denizli ve Çivril TGB üyeleri, CHP, İşçi Partisi ve Çivril halkı katıldı. Açılış TGB Merkezi Liseli Sorumlusu Bora Çelik'in konuşması ile başladı.
Bora Çelik konuşmasında "TGB'nin kuruluş amacı vatansever gençleri tek çatı altında birleştirmektir, bundan dolayı Çivril'deki bütün gençleri TGB'ye üye olmaya davet ediyorum" dedi.
Ardından TGB Denizli İl Başkanı Cem Dikmen konuşmasında Çivril gençlerinin TGB çatısı altında birleşerek anti emperyalist bir mücadele vermeleri gerektiğini belirtti. Dikmen'in ardından söz alan TGB Çivril ilçe başkanı Mert Akdoğan Çivril gençlerini TGB çatısı altında toplayacaklarını ve önlerindeki ilk hedefin gelecek 29 Ekim'de Çivril tarihinin en kalabalık Cumhuriyet yürüyüşünü yapacaklarını belirtti. Akdoğan'dan sonra İşçi Partisi İlçe Başkanı Nevzat Erim ve CHP İlçe Yöneticisi Nevzat Coşkun yaptıkları konuşmada Çivril'deki Cumhuriyet mücadelesinin büyümesi için TGB'ye maddi ve manevi her türlü destekte bulunacaklarını belitti. Konuşmaların ardından "Atatürk Gençliği Görev Başında" sloganı atıldı.



1654 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası