• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMASI Alİ KAMEROĞLU ANAOKULUNDAN

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı ilköğretim haftası kutlamaları kapsamında açılış şenliğini Ali Kameroğlu Anaokulu yaptı. Kutlamaya İlçe Kaymakamı Orhan BURHAN, Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN, İlçe Emniyet müdürü Osman BAŞER, İlçe Mili Eğitim Müdür Vekili Necmettin KIVRAK,Eğitim gönüllüsü Kadir KAMEROĞLU, İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Fatih SAVRAN ve Okul Müdürleri katıldı.
Okul müdürü Fatma UYSAL ÇİNDEMİR açılış konuşmasında yeni bir döneme heyecanla başladıklarını velilerinin de desteğiyle verimli bir yıl geçireceklerini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Necmetin KIVRAK iyi bir nesil yetiştirmenin temelinin iyi bir eğitimle mümkün olduğunu belirtti. Belediye başkanı İbrahim Hakkı ASLAN Ali Kameroğlu Anaokulunun geçtiğimiz dönemdeki çalışmalarının çok iyi ve olumlu olduğunu yeni Eğitim -Öğretim yılında daha da başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Eğitim gönüllüsü Kadir KAMEROĞLU Çivril’de ki eğitim standartlarının il merkezleriyle yarışacak düzeyde olduğunu ve eğitimin insan yaşamında en önemli unsur olduğunu söyledi. İlçe kaymakamı Orhan BURHAN tüm eğitim çalışanların velilerin ve öğrencilerin yeni eğitim –Öğretim yılını kutladı. Çivrilin eğitim alanın da çok yol katedildiğini yeni yapılan birçok okulla eğitim imkanlarının arttırıldığını, okulların eksiklerinin giderilerek, imkanlarının daha iyi hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Yeni yapılan okulların 2013-2014 Eğitim -Öğretim yılına yetişeceğini, ve 2 yıl içinde denizli ili genelinde imzalanan 19 okul protokulun den 9 unun Çivril de yapıldığına dikkat çekerek, okulların yapımını üstlenen Çivrilli hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Ali Kameroğlu Anaokulu öğrencileri hazırladıkları şiir, şarkı, gösteri ve yarışmalarıyla kutlamaya renk kattılar. Program bitiminde okul bahçesinde hazırlanan etkinlik masalarında öğrenciler hamur, boyama , yüz boyası çalışmaları yaptılar. Bahçede hazırlanan zıp zıp la öğrenciler keyifli zaman geçirdi. Öğrencilere ve velilere şeker ve dondurma ikramının ardından program sona erdi.



1117 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası