• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL’DE GÖMÜLÜ 2 kg. ESRARI “VAŞAK” BULDU

Denizli'de jandarma ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik düzenledikleri 4 ayrı operasyonda 7 kişiyi gözaltına aldı, 7 kilo 130 gram esrarla 634 kök hintkeneviri ele geçirdi.
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkeze bağlı Uzunpınar Beldesi'nde yaptıkları operasyonda 3 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Ardından Çivril İlçesi Kızılcasöğüt Beldesi'nde de başka bir operasyon yapan jandarma ekipleri burada ise 3 kilo 930 gram esrar ele geçirdi. Babadağ ve Tavas ilçelerindeki iki ayrı operasyonda ise jandarma, toplam 634 kök hintkeneviri ele geçirdi. Operasyonlar kapsamında 7 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan 2'si tutuklandı, 5'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
ÇİVRİL’DEKİ OPERASYONUN KAHRAMANI NARKOTİK KÖPEĞİ VAŞAK
Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre Çivril’deki operasyonda özellikle Narkotik Köpeği Vaşak’ın çok büyük bir rol oynadığı belirtildi. “Vaşak üzeri tahta ile kapatılan ve mazot bidonlarının altına gömülen 2 bin gram esrar maddesini bularak uyuşturucu ile mücadelede ne kadar etkili olduğunu kanıtlamıştır” denildi.



1181 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası