• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Başkan Aslan’dan Çivril İçin 1 Haftada 2 Bin Km.

Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan son bir haftada yaklaşık 2 bin kilometre yol kat ederek rekora koşuyor.
Bir hafta içinde Ankara, Eskişehir, İzmir ve Denizli’ye giden başkan Aslan yaklaşık 2 bin kilometre yol kat ederek Çivril için büyük bir başarıya imza attı.
Hafta başında Kanalizasyon arıtma tesisi ihalesi için Ankara’ya giden Başkan Aslan daha sonra Eskişehir Tepebaşı Belediyesine giderek festival için Tepebaşı Belediyesi ile bir görüşme yaptı. Tepebaşı Belediyesi işçilerinin oluşturduğu bandonun Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivalinde konser vermesi için bir görüşme yapan Başkan Aslan daha sonra Çivril’e gelerek Çivril’de resmi daire ve kurum ziyaretleri yaparak festival davetinde bulundu. Başkan Hakkı Aslan ertesi günde yurt çapında yayın yapan bir televizyon programında canlı yayına katılmak için İzmir’e gitti. Kırk beş dakikalık canlı yayında Çivril hakkında bilgiler veren Başkan Aslan Çivril’i tarımı tarihi ve kültürüyle canlı yayında tanıtma fırsatı bulmuş oldu. İzmir’deki programından akşam saatlerinde Çivril’e dönen Başkan Aslan kurmayları ile bir değerlendirme toplantısı yaparak festival çalışmalarını bizzat yerinde takip etti. Çarşamba günde Denizli’ye giden Başkan Aslan Denizli Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyerek bu yıl 19. su yapılacak Elma Tarım ve Kültür Festivali ile ilgili olarak Denizli Kamuoyuna bilgi verdi.
Basın toplantısından sonra Denizli Valisi Abdülkadir Demir ile bir toplantıya katılan Başkan Aslan aynı gün akşam saatlerinde Çivril’e dönerek Çivril’deki çalışmaları yerinde takip etti.



860 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası