• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Hayırsever iş adamı İsmail Özcan vefat etti.

Hayırsever iş adamı İsmail Özcan vefat etti.

İsmail Özcan geçirdiği elim hastalığa yenik düşerek tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

İsmail Özcan’ın cenazesi yarın (19 Eylül 2013 günü) Ataköy İstanbul’da defnedilecek.

 

İsmail Özcan 1925 yılında Çivril ilçesine bağlı Ömerli köyünde dünyaya gelmiştir. İlk öğrenimini Çivril ilçesi 30 Ağustos ilkokulunda tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. İsmail Özcan 1943 yılında Emine Özcan ile evlendi. Özcan çiftinin 1 erkek 5 kız evladı var.

Özcan Çeşitli ticari faaliyetlerde bulunduktan sonra BAYCAN CİKLET SANAYİ A.Ş’ yi kurdu. Halen bir oğlu ve beş kızı ile şirketin ortağıdır.

EŞİNİN ÖLÜMÜNDEN 41 GÜN SONRA

İsmail Özcan’ın eşi Emine Özcan bundan tam 40 gün önce hayata gözlerini kapadı.  Ev hanımı olarak hayatını devam ettiren Emine Özcan, eşi İsmail Özcan’ın iş hayatında daima yardımcısı oldu. 1970 yılında İstanbul’da eşi İsmail Özcan’ın kurmuş olduğu BAYCAN CİKLET SANAYİ A.Ş. ortak oldu. Bu ortaklığını devam ettiren Emine Özcan 1996 yılında Çivril Emine Özcan Anadolu Lisesi binasının inşaatını başlatıp 1996 yılı ortalarında bitirerek Türk Milli Eğitimine Armağan etmiştir.

İsmail Özcan Çivril’e kendi adına İsmail Özcan İ.Ö.O. Eşi Adına Emine Özcan Anadolu Öğretmen Lisesi, 1 Adet Askerlik Şubesi yaptırdı. Merhum bunun yanı sıra hastane, huzurevi, gibi bir çok kurumun yapımında ve tadilatında öncülük etmiştir.

Merhuma Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak Allah'tan rahmet yakınları, dostları ve tüm Çivril Halına sabır dileriz.



7015 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası