• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Başkana Özel Teşekkür

Yaz spor okullarına katılan öğrencilerden Başkan Hakkı Aslan’a teşekkür ziyareti.
Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okullarına atkılan öğrenciler Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.
İki ay süren yaz spor okulunda futbol eğitimi alan Tarık Can Erdoğan yazdığı teşekkür mektubunu başkan Hakkı Aslan’a vererek okulları açtığı için kendisine teşekkür ettiğini belirtti. İki ay boyunca düzenli ve bilinçli olarak spor yapma fırsatı bulduğunu belirten Tarık Can Erdoğan okullarda sadece spor değil kültürel faaliyetlerde katıldıklarını belirterek sosyal ve kültürel gelişimlerinde sağladıkları imkânlar için Çivril Belediye başkanı Hakkı Aslan’ı çok sevdiklerini belirtti.
Öğrencilerin kendisini ziyaret etmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’da, “Temel İlkesi insana sevgi, emeğe saygı olan Çivril Belediyesinin Çivrillilere verdiği değeri onların çocuklarına da vermektedir. Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizler okullarınızda ve yazın buralarda aldığınız eğitimler ile ülkemize faydalı birer birey olacaksınız. Unutmayınız ki en iyi yatırım insana olan yatırımdır” dedi.



774 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası