• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Başkan Aslan’dan Müjde Arıtma Tesisi İhalesi Yapıldı

Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN’dan alınan bilgiye göre kanalizasyon atık su arıtma tesisi inşaatının ihalesinin 29/08/2013 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğünde yapıldığı belirtildi.
Arıtma tesisi olarak planlanan yerin Yakasomak Köyü ile Menteş arasında yaklaşık 30.000 m2 arazi üzerine yapılacağını belirten Başkan ASLAN arazinin arıtma tesisi yapımı için hazineden tahsis ettirildiğini ifade etti.
Tesisin projesinin ve inşaatının yapılması için İller Bankası ile belediye arasında protokol imzalandığının belirtildiği açıklamada, yapılan protokole istinaden tesisin inşaatının yapımının ihale edildiğini ve tesisin tamamlandığında Çivril, Kızılcasöğüt, Menteş, Yakacık ve Somak’a hitap edecek şekilde projelendirilmiş olduğu belirtildi. İhaleyi alan yüklenici firma ile önümüzdeki günlerde sözleşme yapılarak inşata başlanacağı açıklandı.
Elma festivali ile ilgili olarak da basın mensuplarına bilgiler veren Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan stantların geçen yıllara göre daha fazla ilgi gördüğünü belirterek “geçen yıllara göre bu yıl stant satışımız daha fazla. Bu yıl 202 stant açmayı planlıyoruz” dedi. Festivalin her geçen gün daha da büyüyerek devam ettiğinin altını çizen başkan Aslan “bu yıl 19.sunu düzenlediğimiz elma festivalimize Denizliden ve ülkemizin değişik yerlerinden misafirlerimizi davet ettik. Festivalimiz Denizli bölgesinde kesintisiz olarak yapılan ve devam eden festival olma özelliği ile de dikkat çekiyor. İnşallah uzun yıllar hep beraber festivalimizi yapmaya devam ederiz” dedi.
Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak açıkta yiyecek satışına izin vermeyeceklerini de belirten başkan Aslan “açıkta yemek satan işletmelere stant açtırmayacağız. Bu anlamda hizmet veren yerli işletmelerimiz var. Onun dışında tarım aletleri, giyim, hediyelik eşya, otomobil başta olmak üzere her sektörden stantlar açılacak” dedi.



790 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası