• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril’li Hasta Uşaktaki Hastanede İhmalden mi Öldü?

Uşak’ta Özel Bir hastanede Hayatını Kaybeden Çivril’li Ayşe Tekin’in Yakınları Hastaneden Şikayetçi Oldu
Geçtiğimiz günlerde nefes alıp verme problemi şikayeti ile Uşak’ta özel bir hastaneye gelen ve endoskopi sonrası fenalaşarak yoğun bakıma alındıktan sonra yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada vefat eden Ayşe Tekin'in yakınlarının, hastane yönetimi ve bazı personel hakkında ihmalleri olduğu gerekçesi ile dava açtığı öğrenildi.
Hasta yakınları Ayşe Tekin’in hastaneye nefes alma problemi ile geldiğini, daha önce de mide fıtığı teşhisi konulduğunu belitti. Endoskopi odasında gerçekleşen anestezinin ardından hastanın ayılamadığını yakınları sonrasında hastane personelinin devam eden ihmal yada hatalarının ardından hastanın yoğun ünitesinde vefat ettiğini söyledi.
1934 doğumlu olan ve Çivril'de ikamet eden ve yine Çivril'de defnedildiği öğrenilen Merhume Ayşe Tekin'in yakınlarının, Sağlık Müdürlüğü ve Savcılığa şikayette bulundukları öğrenildi.
Hasta yakınları yaşadıkları bir çok aksaklık yada ihmal sebebi ile, başta narkoz verilirken anestezi doktoru nezaretinde hastaya narkoz verilmediği gerekçesi ile, narkoz verilmeden önce hastaya gerekli tetkik ve tahlillerin yapılmadığı iddiası ile, özel hastanelerin eczanelerde bulunan bir ilacı hastaya vermemesinin kabul edilemez olduğu iddiası ile adli ve idari soruşturma başlatılması için şikayetçi oldu.
“Ayşe Tekin’İn yakınları bu olayda ihmali ve hatası olanların cezalandırılmasını istiyoruz” dedi. Çivril 30 Ağustos Gazetesi Olarak merhumeye Allah’tan rahmet dost ve akrabalarına sabır dileriz.
Bilgi Kaynak: http://www.usakhabermerkezi.com/



806 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası