• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

HER YIL ÇİVRİL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULUNUN DA KAPANIŞINA SAHNE OLAN ZAFER BAYRAMI VE ÇİVRİL’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ŞÖLENİ, SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİYLE DAHA DA RENKLENİYOR.

30 Ağustos Cuma günü resmi törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunumları ve konuşmalar ile başlayan tören Yaz spor okulu öğrencilerinin sertifika ve madalya töreni ile devam etti. Performans sunumunda halk oyunları ve gitar kursu öğrencileri de 2 ay boyunca öğrendiklerini sergilediler. Resmi tören geçit merasimi ve Şehitlikte yapılan anmayla devam etti. Şehit aileleri ve Muharip Gaziler derneği üyelerinin de katıldığı törenlerden sonra Garnizon Komutanlığı’mızın verdiği öğle yemeğiyle törenler sona erdi.
ÇİVRİL BELEDİYESİ FARK YARATTI
ÇİVRİL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ İLÇEDE YAPTIĞI KORTEJ VE PERFORMANS SUNUMUYLA BAYRAMDA YİNE FARK YARATTI. 30 AĞUSTOS TÖRENLERİNE RENK KATAN ÖĞRENCİLER SERTİFİKA VE MADALYALARINI BAŞKAN İBRAHİM HAKKI ASLAN’IN ELİNDEN ALDI.
ÇİVRİL’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SPOR ŞÖLENLERİ İLE TENİS TURNUVASI, MASA TENİSİ TURNUVASI, PENALTI YARIŞMASI VE YÜZME YARIŞMASI, BÜYÜK BİR HEYECAN YARATTI.
Hafta boyunca süren Tenis yarışmasında mücadeleci oyunlar ortaya çıktı. Ayrışma sonunda küçük kızlarda Yağmur Güngören, erkeklerde Suat Akdoğan, Çiftlerde Suat Akdoğan ve Kudret Korkusuz birinci olurken Büyükler Bayanlarda Tuğba Erol, erkeklerde ise Melih Nebi Yavuz birinci oldular.
KADINLARIN PENALTI YARIŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNİN PENALTI YARIŞMASI DA ÇOK EĞLENCELİ GEÇTİ. ANNE VE BABALARIN DA KATILDIĞI PENALTI YARIŞLARI ÇOK ÇEKİŞMELİ OLDU.
Çivrilli anneler Adile Kunt, Özlem Akdoğan, Emel Aslan, Nefiye Eren, Meral Alpagut, Elif Erdoğan, Şuheda Erdoğan ve tek kız öğrencimiz Büşra Ülker’in katıldığı turnuvada Büşra 2 ay çalışmış olmanın ödülünü birincilikle aldı.
Babalar arası turnuvada ise 2 oğlu da futbolcu olan babamız Özer Özgür birinci olurken çok sayıda babamız yarışmaya katılmanın mutluluğunu yaşadı.
2 grupta yapılan penaltı yarışmasında ise Orhan Akkaya ve Cihat Demir birinci olarak madalya aldılar.
İLK KEZ AÇILAN MASA TENİSİNDE DE TURNUVA YAPTIK
BU YIL HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VEREN KENT KONSEYİ SALONUMUZDA MASA TENİSİ İLÇEMİZDE YAYGINLAŞMAYA BAŞLADI.
Öğretmen Recai Koç tarafından verilen Masa Tenisi kurslarında bu yıl turnuva birincileri İrem Çetiner ve Sezgin Ceylan oldu.
ÇİVRİL YÜZMEYİ BELEDİYE KURSLARIYLA ÖĞRENİYOR
İLÇEMİZDE YAZ AYINDA AÇILAN KURSLAR SAYESİNDE ÇİVRİLLİ GENÇLER YILLARDIR YÜZMEYİ KURSLARIMIZDAN ÖĞRENİYOR. SADIK ELMAS VE FUAT ÖZEN EĞİTMENLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN YÜZME KURSLARINA İLGİ ÇOK YÜKSEK OLDU.
Eğitim sonunda yapılan yüzme yarışmalarında ise Orkun Haytabay, Mustafa Uyar ve Mehmet Taşdemir ilk üç dereceyi elde ederek bu yıl madalya sahibi olan sporcular oldu. Her branşta gerek kursa katılan gerekse de yarışma heyecanı yaşayan öğrencilerimiz başarılı ve sorunsuz bir sezon sonunda 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLERİ ile eğitimlerini bitirdi.
BU YAZ SPOR OKULLARIMIZDA TOPLAM 389 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖREREK BELEDİYEMİZ BİR REKORA İMZA ATTI.
GİTAR KURSU ÖĞRENCİLERİ SOKAK KONSERİ VERDİ
2 AYLIK KURS SONUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİN VERDİĞİ TOPLU GİTAR KONSERİ DE GÜZEL FOTOĞRAFLARDAN BİRİ OLDU. CİHAN ÇOKAK ÖĞRETMENLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN MİNİ KONSER AİLELERİN VE TÖRENE KATILANLARIN BÜYÜK BEĞENİSİNİ KAZANDI.
ÇİVRİL’DE 30 AĞUSTOS KURTULUŞ COŞKUSU KONSERLE TAMAMLANDI
GÜNÜN AKŞAM MENÜSÜNDE İSE KONSER VARDI. SANATÇI SEVİNÇ AKKAYA VERDİĞİ ÇOK RENKLİ VE COŞKULU KONSERLE ÇİVRİLLİLERİ OLDUKÇA EĞLENDİRDİ.
KONSERDEN ÖNCE SAHNE ALAN NAZİLLİ SÜMER HALK OYUNLARI VE EFELER DERNEĞİ İLE ÇİVRİL BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ DE BİRER GÖSTERİ YAPTI. KONSERİN SUNUCULUĞUNU DA GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ ŞEHRİBAN KUMAKÇE GERÇEKLEŞTİRDİ.



658 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası