• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Işıklı’daki Gölet Bir Can Aldı

Çivril’in Emirhisar Kasabası Balçıkhisar mahallesinde yaşayan Volkan Aktağ (14) yengesi Elif Aktağ ve kuzeni Sedat Aktağ ile Pazar günü piknik yapmaya gittiği Işıklı Gölünde balık tutmak için girdiği suda boğularak can verdi.
Kuzeni ve yengesi ile birlikte Işıklı gölü kenarına gelen ve piknik yapan Volkan Akdağ bir müddet sonra serinlemek ve balık tutmak için su kaynağının olduğu gölete girdi.
Bir müddet yüzdükten sonra ayağı yosunlara takılan genç çırpınmaya başladı. Vatandaşların şaşkınlıkla izlediği acı olayda Volkan Akdağ boğularak can verdi. Çevrede ailesiyle piknik yapan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Türkmen’in yardımıyla sudan çıkarılan Volkan Akdağ, olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Volkan Aktağ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay ile ilgili soruşturma sürerken Volkan Aktağ’ın cenazesi Pazartesi günü Balçıkhisar Mahallesinde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
Vatandaşlar Tepkili;
Yaz aylarında gençlerin serinlemek için sürekli kullandığı göletin yakınlarında tehlikeli ve derin olduğunu gösteren uyarıcı levhaların olmaması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.



1188 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası