• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Yazarımız Kameroğlu’na Sözlü Saldırı

23 Ağustos 2013 Cuma günü meydana gelen olayda, bürosunda misafirlerini ağırlayan Kadir Kameroğluna sözlü saldırıda bulunan AK Partili bazı yöneticiler vatandaşlardan büyük tepki gördü. Edinilen bilgiye göre saldırının Kadir Kameroğlu’nun geçen hafta köşesinde yazdığı yazıdan dolayı gerçekleştiği ifade edildi.
Saldırıdan sonra İlçe başkanı Ümit Çelik Emniyete çağrıldı
Saldırı olayından sonra Kadir Kameroğlu’nun İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek saldırı olayı ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğu ve saldırıyı gerçekleştiren kişiden şikâyetçi olduğu ifade edildi. Kadir Kameroğlu’nun İlçe emniyet müdürü ile yaptığı görüşmeden sonra AK Parti İlçe başkanı Ümit Çelik’in emniyet müdürlüğüne çağrıldığı ve konu ile ilgili olarak bilgisine başvurulduğu belirtildi.
Gerçek AK Partililer
bunlar değil
Saldırı olayından sonra geçmiş olsun ziyaretlerini kabul eden Kadir Kameroğlu “Çivril için doğruyu söylemeye ve yazmaya devam edeceğim. Yazdığım hiç bir şeyden pişman değilim. AK Parti ilçe teşkilatı başarısızlıklarının söylenmesinden rahatsız oluyorsa o zaman Çivril’e hizmet edecek” dedi. Saldırı olayından sonra gerçek AK Partililerin kendisini yalnız bırakmadığını ve her konuda destek olduklarını belirten Kadir Kameroğlu “bu olay yaşandıktan sonra AK Parti milletvekilleri başta olmak üzere Ak Parti il başkanı ve AK Parti genel merkezinden bazı parti yöneticileri arayarak duydukları üzüntüyü ifade ederek özür dilediler” dedi.
Saldırıyı yapanlar Çivril için ne yapmış
Saldırı olayını gerçekleştirenlerin, bu güne kadar sürekli aynı yöntemle insanları sindirmeye ve baskı altına almaya çalıştıklarının bilindiğini ifade eden Kameroğlu “ben Çivril aşığı, Çivril sevdalısı, kalbi Çivril için çarpan birisiyim. Bu güne kadar memleketime hizmet etmek ve eser kazandırmaktan başka hiçbir gayem ve düşüncem olmadı. İlçem için, Çivril için hastane istemek, yol istemek, doktor istemek böyle insanların gözünde demek ki yanlış. Bunlar kendileri hiç bir şey yapamadığı gibi yapanlara da bu şekilde karşı çıkıyorlar. Bu saldırıyı gerçekleştiren ve saldırıdan sonra hiçbir şey yapmayarak destek olan Ak Parti ilçe yönetimi bu güne kadar Çivril’e neler kazandırmış hangi hizmetleri yapmış herkes biliyor. Ben bu güne kadar Çivril’e hizmet ettim bundan sonra da hizmetlerime devam edeceğim. Saldırılar beni Çivril’e hizmetten alıkoyamaz” dedi.



804 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası