• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Değerli Çivrilli hemşehrilerim, partimiz hakkında çıkan bazı dedikodular ve asılsız haberler bizleri ziyadesi ile üzmüştür. Bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak ve toplumu doğru bilgilendirmek açısından açıklama gereği hasıl olmuştur.
Basında çıkan ‘Kameroğluna büyük terbiyesizlik’ başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığı gibi partimiz ile de hiçbir ilgisi yoktur. İşadamımız KADİR KAMEROĞLU ilçemize yapmış olduğu hizmetleriyle adından her zaman bahsettirmiş, almış olduğu devlet üstün hizmet madalyasıyla da toplumun sevgisini kazanmıştır. Çıkan asılsız haberler bu güzide işadamımız ile Ak Parti ilçe teşkilatını karşı karşıya getirme planından başka bir şey değildir, partimiz basit oyunlarla yıpratılamayacak kadar da güçlüdür. Hadisenin gerçeği şahitlerinden araştırılmıştır;
Cuma günü yönetim kurulumuzdan bir üyemiz ile iki diyanet görevlisi çarşıda gezerken dostlar meclisi önünde sayın Kadir Kameroğlu ile gözgöze gelince saygı ve nezaket gereği içeriye girmişlerdir, halhatır soruldukdan sonra işadamımız yönetim kurulu üyemize dönerek başta sağlık meslek lisesi ve parti politikalarıyla ilgili sorular yöneltmiş ve yönetim kurulu üyesi arkadaşımız da çevaplamıştır. İnsanın doğası gereği işin içine siyaset girince biraz hararet ve biraz da ses tonunun yükselmesi yanlış anlamaya sebep olmuştur. Emniyet Müdürümüzün nezaketen daveti ile emniyette sayın işadamımız Kadir Kameroğlu ile yapmış olduğumuz görüşmede kendilerine herhangi bir hakaret ve saldırı olmadığını beyan etmişlerdir. Bu olayın ilçe teşkilatı ile Kadir Kameroğlu arasında bağkurmaları tamamen gerçek dışıdır. Adalet ve Kalkınma partisi hiçbir zaman etik olmayan kuralları desteklememiştir, bundan sonra da desteklemeyecektir. İsminden de anlaşılacağı gibi her zaman adaletten yana olduğumuzu kamuoyuyla paylaşırız.
ÜMİT ÇELİK
ADALET VE KALKINMA PARTİSİ
ÇİVRİL İLÇE BAŞKANI



871 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası