• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Tenis Strese İyi Gelir

Sanatsal, kültürel faaliyetler ve spora verdiği önem ile tanınan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan günlük stres ve yoğunluktan tenis oynayarak kurtuluyor.
Ahmetçik Mesireliğinde bulunan tenis kortlarına giderek tenis oynayan başkan Aslan spor’un herkes ve her yaş için önemli olduğunun da en büyük temsilcisi. Her yıl yapılan Akdağ zirve yürüyüşüne katılan ve belediyenin gerçekleştirdiği her organizasyonda sporun çeşitli dallarının olmasına önem veren başkan Aslan her yıl açtığı yaz spor okulları ile de vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.
Her fırsatta tenis oynamaya çalıştığını belirten ve sporun insan hayatının vazgeçilmezi olduğunu belirten başkan Aslan “spor insan hayatının önemli bir parçası. Biz toplum olarak spora uzak bir milletiz. Bu yüzden çocuklarımıza spor sevgisi ve bilincini küçük yaşlarda aşılamak için belediye olarak her yıl ücretsiz yaz spor okullarını açıyoruz” dedi. Kendisinin de sporun çeşitli branşları ile ilgilendiğini ifade eden Başkan Aslan “görevimiz itibariyle çok fazla spora zaman ayıramıyoruz ama fırsat buldukça tenis oynayarak hem sağlıklı kalmayı hem de günü yorgunluğunu atmaya çalışıyorum” dedi. Belediye olarak mahallelerde spor ve jimnastik alanları oluşturmaya özen gösterdiklerini ifade eden Hakkı Aslan “Ahmetçik mesireliğimizde ve mahallelerde ki parklarımızda spor alanlarımız var. Yeni yaptığımız Bayrak tepe mesireliğine de her sporun yapılabileceği tesisler inşa edeceğiz” dedi.



797 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası