• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

Edebiyat ve Tarih Panelleri Cumartesi günü

24 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00 VE 17.00’DE YAPILACAK TARİH VE EDEBİYAT PANELLERİYLE BELEDİYEMİZ YENİ BİR ETKİNLİĞE İMZA ATIYOR.
Göktürk Mezar yazıtları ve Kemal Yalçın Edebiyat Paneli 24 Ağustos Cumartesi günü Çivril Kent Konseyi Kültür Merkezi’nde yapılacak.İlçemizin önemli bir tarihsel geçitte yer alması, tarih turizmi açısından da gelecekte yeni ve önemli bir alan açacaktır. Beycesultan kazılarından sonra Eumenia’da da (Işıklı) başlayacak çalışmalar, ilçemizin önemini daha çok arttıracaktır.
ÇİVRİL ÖZDEMİRCİ KASABASI’NDA YER ALAN ESKİ MEZAR TAŞLARI ÜMİT ŞIRACI TARAFINDAN DA GÖZLEMLENİP BELGELENMİŞTİ. ÖZDEMİRCİ’DEKİ BU MEZARLAR İLÇEMİZ TARİHİ AÇISINDAN DA ÖNEMLİ BİR BELGE. 24 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ GÖKTÜRK MEZAR YAZITLARI KONULU PANELDE SÖZ ALACAK KONUŞMACILAR DR. CENGİZ SALTAOĞLU, TRT PROGRAMCISI MUSTAFA CANSIZ, ANTROPOLOG DR. ATİLA ERDEN VE EMEKLİ ÖĞRETMENLER OLACAKTIR.
KEMAL YALÇIN’DA İLÇEMİZİN KONUĞU
AYRICA 24 AĞUSTOS 2013 CUMARTESİ GÜNÜ ÇİVRİL KENT KONSEYİ’NİN KONUĞU OLARAK İLÇEMİZE GELECEK OLAN ŞAİR VE YAZAR KEMAL YALÇIN, ÇİVRİL’DE SÖYLEŞİ, OKUMA VE İMZA GÜNÜ DÜZENLEYECEK.
Denizli’nin tanınmış şair ve yazarı ve “Emanet Çeyiz” adlı romanın da yazarı olan Kemal Yalçın ilçemize geliyor. Alanında bir çok kitap ve araştırmaları bulunan Yalçın ayrıca çok sayıda da ödülün sahibi. Bahar ayında Denizli’ye gelen ve Sunak Dergisi Aydınlanma Onur Ödülü’nü alan yazarımız Çivril’e gelme sözü de vermişti.
PANELLERİMİZ CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00’TE BAŞLAYACAKTIR. SAAT 17.00’DE DE KEMAL YALÇIN İMZA VE SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. PANELLERİMİZ 23 NİSAN PARKI KENT KONSEYİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YAPILACAKTIR.
TÜM ÇİVRİLLİLERİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUZ.



690 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası