• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

KAYMAKAMLIK KÖMÜR DAĞITIMINA BAŞLADI

Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl ücretsiz olarak verilen soba kömürünün dağıtımına başladı. Çivril Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan liste çerçevesinde ilçe merkezinde 500, ilçe genelinde ise yaklaşık 1500 aliye kömür yardımı yapılacak.
Çivril SYDV Müdürü Hatice Zeybek, yaptığı açıklamada bu yıl ilçe merkezi için 500 ton toplamda ise 1500 ton kömür talebinde bulunduklarını belirterek, “şu ana kadar 850 ton kömürü teslim aldıklarını ve teslim alınan kömürlerin de ailelere teslim edildiğini kış mevsimi gelmeden de tüm kömürleri teslim etmeye çalışacağız dedi.
Hiçbir sosyal güvencesi olmayan ve yeşil kart sahibi vatandaşlara 2 ton kömür diğerlerine ise bir ton kömür yardımında bulunduklarını ifade eden Zeybek, “Kış gelmeden kömürleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Sosyal güvenliği olmayan vatandaşlarımız nakliye ücretlerini biz karşılıyoruz. Bunun yanında kendi aracı olan komşusunun yakının veya kendinin götürebilme imkanı olan vatandaşlarımızda yine beklemek istemiyorsa gelip kömürünü kendi alıp gidebiliyor” diye konuştu.
Kömür yardımı alan vatandaşlar ise devletin yakacak ihtiyaçlarını karşıladığını belirterek, “Devletimizden Allah razı olsun, kömür alacak durumumuz yok, devletimiz karşıladı.” ifadelerini kullandı.



1147 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası