• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Belediye Başkanı iktidar partisinden olmalı düşüncesi ile oy kullanmak yanlıştır

“Hizmeti daha çok almak için belediye başkanı iktidar partisinden olmalı mantığı yanlıştır.”
Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan bir toplantı düzenleyerek geçen hafta Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeniden başkan adayı olmak için aday adayı olarak müraacat etti. Yapılan toplantıda konuşma yapan başkan Aslan “Belediye Başkanı iktidar partisinden olmalı düşüncesi ile oy kullanmak yanlıştır” dedi.
Bu söylemini gazetecilerle değerlendiren Başkan Aslan kanalizasyon projesinin 1999 yılında yapıldığını ve sonra tamamlandığını belirtti. Aslan “Projenin tamamlanmasına karşın belediye başkanın iktidar partisinden olmasına rağmen kanalizasyon işi tamamlanamadı veya göze alınamadı, biz görevi devraldıktan sonra kanalizasyon işini alnımızın akı ile tamamladık ve bu iş nedeni ile bozulan yolları yaptık” dedi.
Adaylık başvurusu sırasında; yeniden aday oldum. Yaptıklarım var ama Çivril gelişen bir ilçe, gelişen bir ilçede ihtiyaç ve hizmetler bitmez. Park vaadim yoktu ama ihtiyaç olduğunu gördüm ve yaptık şeklinde konuşan Aslan bu söylemleri hakkında da hiçbir belediyenin, hiç bir dönemde işlerinin tamam olamayacağını belirterek “Her belediyenin sürekli yeni ihtiyaçları olur, elbette bu ihtiyaçlar giderilir ancak sürekli yenileri de doğar. Örneğin yeni yapılan mesire alanı önceleri ihtiyaç değildi, ama şimdi yeni yapılan bu mesire alanının ihtiyaç olduğu herkes tarafından bilinmekte. Ben ilk belediye başkanı olduğumda belediye hizmet binası yoktu, ikinci katta dükkan kavramı yoktu, iki tane katlı iş hanı yaptım. İmar planını artırdım, kişi başına düşen yeşil alan miktarı 34 metrekare oldu. Kanalizasyon çalışmalarından dolayı her yer toz çamur oldu. Takip eden yıllarda bu yolları yapmak, asfalt şantiyesi yapmak güzel işlerdir. Bence bundan sonraki yıllarda yapılması gereken en önemli işlerden birisi kaldırımlar.
Büyükşehir yasası ile yeni bir vizyon oluştu. İlçemizin mahallesi haline gelen Işıklı Kasabası iç turizm için çok önemli bir yer buranın turizme kazandırılması yeni doğan ihtiyaçlara güzel bir örnektir. Tekraren söylüyorum eksiği olmayan yer yoktur. İhtiyaçlar hergün yeni durumlara göre artar ve yönetimler yeni tedbirler alırlar, gerekirse eski yapılanlar yenilenir.
Bu duygu ve düşüncelerden dolayı yeniden Çivril Belediye Başkanı Olmak için aday adayı oldum” dedi.



666 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası