• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan Veda Etti

Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan Aydın Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürü atandı.
Milli Eğitim Müdürünün Buharkent’e atanması nedeniyle Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Ahmetçik Mesireliği Şelale restoran’da verilen yemeğe Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, çeşitli kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve İlçe Milli Eğitim Bünyesinde yer alan okul idarecileri ve davetliler ile STK temsilcileri katıldı.
Yemek sonunda Kaymakam Orhan Burhan kısa bir konuşma yaparak Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan’ın Çivril’de görev yaptığı altı yıllık süre içinde yapmış olduğu başarılı çalışmalara değinerek kendisine yeni görevinde de başarı ve mutluluklar diledi.
Gecenin sonunda bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Özcan, Çivril’de görev yaptığı süre içinde elde etmiş oldukları başarının sağlanmasında Kaymakamlık ve Belediye başta olmak üzere tüm resmi kurum amirleri ile uyumlu bir çalışma ortamı içinde olduklarını bunun da başarıya olumlu yönde yansıdığını söyledi. Yine bu süre içinde başta okul idarecileri olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarına ve milli eğitim personeline de teşekkür etti.



2109 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası